NEUBRANI CVET: Zgodna olimpijka Lolo šokirala otkrićem o svojim navikama u krevetu! (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

malo ko je verovao

NEUBRANI CVET: Zgodna olimpijka Lolo šokirala otkrićem o svojim navikama u krevetu! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Lolo Džons (37), prelepa američka atletičarka kojoj je bronzana medalja na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine izmaknula za samo deset stotinki u trci na stotinu metara s preponama, prilično je zatekla javnost priznanjem da je još uvek devica.

Džons je to otkrila Tamari Braxton u Velikom bratu poznatih gde se takmiči, priznavši da jedva čeka da se nekome preda.

Vrsna atletičarka, a kasnije i takmičarka u bobu, i ranije je govorila o tome da veruje u čistotu pre braka, međutim nije se znalo da se još uvek čuva jer od veza nije bežala.

– Pokušavala sam s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali uvek je završavalo prekidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da se prvi put seksam tek kada stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca – otkrila je Džons i nastavila:

– Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav.

Kada shvate da bez oltara neće biti ni seksa, napuštaju me – dodala je i priznala da često razmišlja o tom činu:

– Znam da će moj prvi seks sa budućim suprugom biti sjajan. Doduše, meni i neće moći biti drukčiji budući da to iskustvo neću imati sa čim porediti – kazala je Džons, inače poznata i kao vrlo pobožna devojka predana hršćanstvu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track