VAJLDER UŠAO MEĐU BESMRTNE: Patosirao Dominika za 137 sekundi i prozvao Fjurija! (VIDEO)
Foto: AP

spektakl je izostao

VAJLDER UŠAO MEĐU BESMRTNE: Patosirao Dominika za 137 sekundi i prozvao Fjurija! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Bokser Diontej Vajlder je u prvoj rundi brutalno nokautirao izazivača Dominika Brezila i sačuvao titulu prvaka sveta u teškoj kategoriji u verziji WBC.

Vajlder koji sada ima 41 pobedu (40 nokauta) uz jedan remi (protiv Tajsona Fjurija), napao je Brezila od starta, i već u drugom-trećem okršaju na sredini ringa pogodio ga je, sateravši ga u ćošak.

Brezil je, naslonjen na konopce, uspeo nekako da se odbrani, pa čak i da udari Vajldera, i očekivalo se da se borba rasplamsa. Umesto toga, sevnula je desnica Vajldera, i Brezil je ostao da leži.

Vajlder je deveti put odbranio WBA pojas svetskog teškaškog prvaka, po čemu je ušao u Top 10 svih vremena, u 130 godina dugoj istoriji boksa. Najviše odbrana imaju Džo Luis (25), Leri Holms (19), Vladimir Kličko (18), Tomi Berns (11), Muhamed Ali (10), Majk Tajson, Džo Frejzer i Lenoks Luis imaju po devet odbrana. - Sve se poklopilo. Znam da je u pripremi borbe bilo mnogo mržnje, i sve to je izašlo iz mene - rekao je Vajlder, koji je nestrpljiv jer želi nove mečeve i dokazivanja.

- Razumem Fjurija. Kad tako posrneš, moraš se sabrati. Doći će do našeg revanša, kao što će i do ostalih željenih borbi. Pregovara se i o onoj s Džošuom, nijedna vrata nisu zatvorena. Samo je previše ljudi i mišljenja uključeno. Red je da naši timovi sednu i sve dogovore, na radost navijača. Mi ovde rizikujemo živote, dajte nam onda da izgladimo nesuglasice!

Ovo je drugi poraz Brezila, koji je 2016. izgubio od Entonija Džošue, nokautom u 7. rundi.

Juventus – Atalanta

I Atalanta se bori za Ligu šampiona, umornija je posle finala Kupa, a pitanje je i kako će Juve reagovati na vest o Alegrijevom odlasku. Stoga je kec vredan primamljive kvote 2,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Juventus – Atalanta

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track