PROCURILE NOVE ŠOKANTNE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU MIHAELA ŠUMAHERA: Naše prijateljstvo nije kao pre, ne možemo da komuniciramo kao nekada!
Foto: Profimedia

tužno

PROCURILE NOVE ŠOKANTNE INFORMACIJE O ZDRAVSTVENOM STANJU MIHAELA ŠUMAHERA: Naše prijateljstvo nije kao pre, ne možemo da komuniciramo kao nekada!

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih vozača Formule 1 svih vremena Mihael Šumaher nalazi se u kritičnoj situaciji, a njegov veliki prijatelj Žan Tod izneo je nove informacije o njegovom zdravstvenom stanju.

Tod je Šumaherov veliki prijatelj i jedan je od retkih koji ima pravo da viđa Mihaela dok je u ovom stanju.

On je nedavno bio u njegovoj porodičnoj kući u Švajcarskojm posle čega je dao intervju za radio Monte Karlo u kojoj je otkrio informaciju koja je sve ostavila u šoku.

foto: Profimedia

On je poručio da se Mihael bori, kao i njegova porodica, ali da njihovo prijateljstvo više ne može da bude isto, jer ne mogu da komuniciraju kao pre.

- Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao pre. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

foto: AP

- Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima.

Svi sa velikim nestrpljenjem očekuju premijeru filma o Mihaelu Šumaheru gde će biti otkriveni detalji i onjegovom zdravstvenom stanju, tačnije članovi njegove porodice će po prvi put u javnosti izneti sve bitne činjenice.

Podsetimo, od kako je doživeo tešku nesreću na skijanju u Alpima u Francuskoj u decembru 2013. godine, o njegovom zdravstenom stanju postoje minimalne informacije, a prema nekim nezvaničnim on je u veštačkoj komi i bori se za život.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track