ŠUMAHEROV BORAVAK U PARISKOJ BOLNICI POD VELOM TAJNE: Desetočlano obezbeđenje čuva legendu Formule 1, lekari ne smeju da zucnu! (FOTO)
Foto: Profimedia

SVE SE ODVIJA U TAJNOSTI

ŠUMAHEROV BORAVAK U PARISKOJ BOLNICI POD VELOM TAJNE: Desetočlano obezbeđenje čuva legendu Formule 1, lekari ne smeju da zucnu! (FOTO)

Ostali sportovi -

Pariska bolnica "Žorž Pompidu" odbila je da komentariše navode o prijemu na lečenje sedmostrukog svetskog šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera.

Francuski list Parizijen sinoć je preneo da je Šumaher tajno primljen u bolnicu u Parizu na terapiju matičnim ćelijama.

Uprava bolnice "Žorž Pompidu", navela je da ne može da komentariše te navode, prema strogim medicinskim pravilima o privatnosti.

Šumaher je pod jakim obezbeđenjem prebačen u bolnicu i očekuje se da će u sredu biti otpušten i vraćen na kućno lečenje u Ženevu. On je primljen na kardiologiju i bio je prekriven tamnom tkaninom, kako se ne bi otkrio identitet pacijenta. Sve to nadgledalo je privatno desetočlano obezbeđenje.

foto: AP

Njegova dugogodišnja menadžerka Sabine Kem odbila je da komentariše.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine pretrpeo nesreću na skijanju u Francuskoj, posle čega je mesecima bio u indukovanoj komi, iz koje je probudjen u junu 2014. godine i iz Grenobla prebačen u Lozanu.

On je u toj nesreći pretrpeo oštećenje mozga i život mu je bio ugrožen. Zvanične informacije o njegovom zdravstvenom stanju su retke, što ljuti njegove mnogobrojne navijače i ljubitelje sporta.

foto: Profimedia

Parizijen je naveo, preko tajnog izvora, da je Šumaher najmanje dva puta išao na tretmane u istu parisku bolnicu, na transfuziju matičnih ćelija, da je svaki put primljen pod lažnim imenom i da ga je lečio mali tim lekara.

Šumaher je sedmostruki svetski šampion i rekorder po broju pobeda - 91. Karijeru je završio 2012. godine.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track