KONOR MEKGREGOR NAJAVIO HAOS! Irac u srcu Rusije traži obračun sa Habibom: Vidimo se u Moskvi p...o!
Foto: Profimedia

Irac odlučan da zakaže revanš

KONOR MEKGREGOR NAJAVIO HAOS! Irac u srcu Rusije traži obračun sa Habibom: Vidimo se u Moskvi p...o!

Ostali sportovi -

Zloglasni Irac Konor Mekgregor (31) zakazao je za četvrtak 24. oktobra konferenciju za medije, ni manje ni više nego u Moskvi!

Mekgregor je tako uputio tešku provokaciju Habibu Nurmagomedovu (31) od kojeg traži revanš. Habib je prošle godine pobedio Mekgregora gušenjem u četvrtoj rundi i od tada traju napori Irca da zakaže revanš.

Mekgregor je zadnji put boravio u Rusiji prošle godine kada je kao gost Vladimira Putina gledao finale Mundijala između Francuske i Hrvatske.

Doduše, još uvek nije definisano o čemu će Irac govoriti na konferenciji. Neki mediji spekulišu da je glavni razlog promocija njegovog brenda viskija, ali sama najava poznatom borca ipak nagoveštava priču oko revanša.

"Vidimo se u Moskvi, p...o", bila je poruka koju je Mekgregor poslao Nurmagomedovu.

Nije se dugo čekalo na odgovor Dagestanca koji je Ircu poručio da "U Moskvi ne očekuju silovatelje".

Bivši šampion u dve kategorije UFC je odmah uzvratio fotografijom na kojoj se vidi kako stoji ispred ruske ambasade gde je dobio vizu.

Nurmagomedov odbija revaš sa Mekgregorom uz poruku da želi prvo da se bori protiv svih izazivača. A prvi na redu je Toni Ferguson (35). Njih dvojica bi trebali da uđu u oktogon na proleće iduće godine, ali meč još uvek nije službeno zakazan što ostavlja prostor za spekulacije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track