VAJLDER ZAVRŠIO U BOLNICI: Fjuri ga tako isprebijao da posledice mogu biti trajne!
Foto: Ettienne Laurent

baš loše prošao

VAJLDER ZAVRŠIO U BOLNICI: Fjuri ga tako isprebijao da posledice mogu biti trajne!

Ostali sportovi -

Stručni štab Dionte Vajldera je bio prinuđen da preda meč protiv Fjurija, jer Amerikanac nije više nije mogao da stoji na nogama od silnih batina koje je dobio.

Ubacivanje peškira u ring i prekid borbe za titulu svetskog šampiona u boksu, ispostavio se kao odličan potez, jer je Tajson Fjuri i pre prekida ostavio ozbiljne posledice na Amerikanca.

Kako prenose britanski, ali i američki mediji, Dionte Vajlder je nakon borbe odvezen u bolnicu na analize i preglede, a s obzirom na to da se bokser nije pojavio na konferenciji za medije, jasno je da je njegov tim želeo da ga što pre dovede u zdravstvenu ustanovu.

Kako piše britanski "Independent", Vajlder je dva puta bio u "nokdaunu", a prilikom prvog je zaradio povredu uva koja bi mogla viti ozbiljnije prirode, pa je najviše zbog toga njegov odlazak u bolnicu ubrzan.

Ipak, isti izvor prenosi da su Amerikancu neophodne još neke analize, pa je jasno da je njegov tim prekidom doneo pravu odluku, jer pitanje u kakvom bi tek stanju bio do danas neporaženi bokser da je borba nastavljena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track