SJAJNE VESTI SA SAJMA! Srpski odbojkaš Nikola Rosić POBEDIO koronu i poslao JAKU poruku: Pobedićemo zajedno!
Foto: Printscreen

bravo

SJAJNE VESTI SA SAJMA! Srpski odbojkaš Nikola Rosić POBEDIO koronu i poslao JAKU poruku: Pobedićemo zajedno!

Ostali sportovi -

Srpski odbojkaš Nikola Rosić saopštio je danas da je bio zaražen koronavirusom i da je uspeo da se izleči.

Tu informaciju Rosić je podelio na društvenim mrežam sa svojim pratiocima uz sliku sa Beogradskog sajma i sledeću poruku.

"Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi – protiv virusa KORONA. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio million pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu. Doktori, heroji sa Infektivne klinike i Bolnice “Dragiša Mišović”, heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom Sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20h je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno.

Hvala Bogu da su moja porodica i moji prijatelji sa kojima sam bio u kontaktu dobro, da su svi u svojim domovima i prate instrukcije nadležnih organa. Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme…Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici, što sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom….

Obraćam se svima ovom prilikom sa porukom da se čuvate, da ostanete kod kuće i vodite računa o sebi i svojima. Ako osetite prve simptome, ne čekajte, nego se javite doktorima i testirajte se. Svi u ovakvim situacijama moramo pokazati odgovornost, misliti jedni na druge, jer je to jedini način da se svi izborimo sa situacijom koja nas je snašla. Pobedićemo zajedno!", napisao je Rosić.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track