JUSEIN BOLT POSTAO TATA: Svetski rekorder na 100 i 200 metara dobio je naslednicu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Majstore, svaka čast

JUSEIN BOLT POSTAO TATA: Svetski rekorder na 100 i 200 metara dobio je naslednicu! (FOTO)

Ostali sportovi -

Najbrži sprinter današnjice doživeo najsrećniji trenutak u životu

Svetski rekorder na 100 i 200 metara Jusein Bolt postao je tata! Najboljem atletičaru današnjice njegova izabranica Kejsi Benet rodila je ćerkicu. Roditelji još nisu odabrali ime naslednici.

Srećni roditelji se nisu oglašavali, ali ih je sve razotkrio premijer Jamajke Endrju Holns koji je na društvenim mrežama uputio čestitku Juseinu i Kejsi:

A Week Ago #BabyBolt ??⚡️?

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

- Čestitke našoj sprinterskoj legendi Juseinu Boltu i Kejsi Benet na rođenju njihove devojčice - napisao je Holns.

Jusein Bolt je još u martu putem društvenih mreža potvrdio da par čeka rođenje devojčice, što mu je bila želja kad je Benett ostala trudna.

Bolt je jedini sprinter u istoriji koji je na olimpijskim igrama triput zaredom osvajao zlatna odličja na 100 i 200 metara. Prvi put mu je to pošlo za rukom 2008. u Pekingu, a potom je isto ponovio 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Žaneiru.

foto: Profimedia

Karijeru je prekinuo na pragu 31. rođendana, posle Svetskog prvenstva 2017. u Londonu, gde je u svojoj poslednjoj trci, štafeti 4x100 metara, povredio butni mišić i do cilja stigao uz pomoć kolega iz reprezentacije. Tako je ostao na 11 titula svetskog prvaka, dva srebra i jednoj bronzi osvojenoj na svom poslednjem SP-u u trci na 100 metara.

Kurir sport/A.R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track