IMAMO MINIMUM DVA DOBRA RAZLOGA: Nema potrebe da očajavate i unapred predajete bitku koju vodite sa kilogramima
Foto: Thinkstock

IMAMO MINIMUM DVA DOBRA RAZLOGA: Nema potrebe da očajavate i unapred predajete bitku koju vodite sa kilogramima

Fudbal -

Niste zadovoljni odrazom svoje figure u ogledalu? Probali ste gotovo sve metode za koje se tvrdi da prosto tope kilograme – ali to se vama nije zapravo desilo?

A leto kuca na vrata i ne čeka da vi tražite još malo vremena da rešite svoj problem sa viškom kilograma i celulitom. Gledate u svoju omiljenu letnju haljinu ili suknju i gotovo da ste se pomirili sa tim da vam više nikada neće tako dobro stajati kao ranije.

Imamo minimum 2 dobra razloga da vas ubedimo da nema potrebe da očajavate i unapred predajete bitku koju vodite sa kilogramima. To je naš jedinstven Nutricionistički program – Novi Body Concept i potpuno inovativna tehnologija u reoblikovanju i zatezanju tela – LPG Alliance.

Samo u Endermološkom centru LPG možete da iskusite svu magiju ovog neverovatnog programa za mršavljenje i reoblikovanje tela – uz neophodno zatezanje kože (jer ne smete zaboraviti da nakon gubljenja viška kilograma ostaje onaj neželjeni ‘’višak’’ kože).

Gojaznost je ozbiljan, ne samo estetski, već i zdravstveni problem. A znate vrlo dobro i kako izgleda celulit - ali naravno da ne želite da znate kako to izgleda na vašem telu. Možda zapravo ni ne znate šta je tačno celulit. Da objasnimo ukratko - celulit je mnogo veći estetski (ali i zdravstveni) problem nego što ste mogli i da zamislite.

Kako se masne ćelije nakupljaju i šire pod kožom, one se faktički ''guraju'' nasuprot tkiva, uzrokujući taj dobro poznati neujednačen izgled kože - tzv. pomorandžinu koru. Obično se nalazi na kukovima, bedrima, zadnjici i nadlakticama - i s punim pravom i naučnim saznanjima možemo da kažemo da je celulit bolest vezivnog tkiva. A gojaznost je bolest čitavog organizma!

U tom slučaju, jasno je kao dan, ovaj problem morate da lečite i tretirate efikasnim i, pre svega, zdravstveno bezbednim metodama.

Da li maštate o čarobnoj metodi koja uklanja višak kilograma, celulit, topi masne naslage, reoblikuje telo i pritom čini kožu lepšom i zategnutijom? Da, ova metoda postoji. I zaista je i više nego čarobna. Plašite se ili jednostavno niste pristalica estetske hirurgije?

Endermološki centar LPG može s punim pravom da vas obraduje da postoji potpuno neinvazivna tehnika koja reoblikuje vaše telo i pruža vam izgled iz snova?

Nutricionistički program – Novi Body Concept predstavlja individualizovan režim ishrane, prilagođen pojedinačnim zdravstvenim i nutritivnim potrebama osobe, a ima za cilj da na potpuno zdrav i bezbedan način dovede do mršavljenja, čišćenja organizma od toksina i uspostavljanja zdravog metabolizma.

LPG tretman, sa najnovijim LPG CELLU M6 ALLIANCE je, s druge strane, vaš najnoviji i najbolji saputnik do savršenog tela za plažu.

U čemu se ogleda jedinstvenost LPG CELLU M6 ALLIANCE?

Sa ovim uređajem se možete rešiti celulita i viška masnih naslaga i sa određenih područja gde ne pomažu ishrana i vežbanje (ruke, leđa, stomak, struk, bedra itd.), Istovremeno, LPG Alliance se precizno prilagođava potrebama svakog tipa kože. Ovo je 100% prirodna, neinvazivna, neagresivna tehnika mehaničke stimulacije kože koja reaktivira ćelijske procese.

Zahvaljujući povezanom tabletu i novom dijagnostičkom sistemu EndermoScan, kojim je opremljen uređaj Cellu M6 Alliance - postižu se neverovatni rezultati, i to zahvaljujući precizno prilagođenim potrebama svakog klijenta. A kada kažemo klijent, mislimo i na muškarce - a ne samo na žene. Glava LPG Alliance uređaja sa jednim motorizovanim valjkom i motorizovanim flapom u kombinaciji sa kontrolisanim sekvencijalnim usisavanjem direktno reguliše mobilizaciju kožnog tkiva. Zahvaljujući savršenoj sinergiji efekata valjka i flapa, uređaj LPG Cellu M6 Alliance deluje na jednom delu tela sa tri efekta odjednom: uklanja masnoću, zaglađuje narandžinu koru i jača kožu.

Profesionalne studije dokazuju da su rezultati vidljivi već nakon trećeg tretmana, što vam donosi ogromnu uštedu vremena. Ova inovacija definitivno omogućava podmlađivanje cele vaše figure.

Dobro zapamtite da se ne morate skrivati unutra tokom sezone kupaćih kostima ili izbegavati kratku i tesno prijanjajuću odeću - budući da Zlatni standard LPG Alliance i Nutricionistički program – Novi Body Concept predstavljaju rešenje koje ste tako dugo priželjkivali!

Estetika + Zdravlje – jer ova dva koncepta nikada ne mogu i ne smeju biti odvojeni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track