Najnovije vesti

JE*EŠ LI MOJU ŽENU?! Tajson zbog ljubomore hteo da ubije PREDSEDNIKA AMERIKE! Tramp: Mislio sam da ću biti MRTAV!
Foto: AP/Profimedia

anegdota

JE*EŠ LI MOJU ŽENU?! Tajson zbog ljubomore hteo da ubije PREDSEDNIKA AMERIKE! Tramp: Mislio sam da ću biti MRTAV!

Ostali sportovi

Američki pisac Tim O'Brajan otkrio je u svojoj knjizi kako je slavni bokser Majk Tajson jednom prilikom hteo da prebije aktuelnog predsednika Amerike Donalda Trampa.

Donald Tramp je  1988. godine,bio finansijski savetnik slavnom bokseru. On je takođe finansirao njegovu čuvenu borbu protiv Majkla Spinksa iste godine.

Tajson, koji je u to vreme imao ozbiljan problem sa ljubomorom, bio je uveren da ga tadašnja supruga Robin Givens vara sa Donaldom Trampom.

U knjizi "TrumpNation" koju je napisao O'Brajan našlo se i zanimljivo Trampovo svedočanstvo:

"Uleteo je u kancelariju i povikao: 'Je*eš li moju ženu?' Sledio sam se. Pomislio sam da ću biti mrtav jer protiv njega niko nije imao šanse. To je svetski prvak i ima ubojito oružje".

Podsetimo, Tajson je bivšu suprugu Robin jednom prilikom zaista uhvatio u prevari - zatekao ju je u krevetu sa čuvenim holivudskim glumcem Bredom Pitom.

"Nisam ih zapravo uhvatio u sred radnje, već dok su se spremali za to... Kada me je ugledala žena je iznenađeno viknula 'Majkl!?' Bred Pit me je pogledao povukao dim džointa i rekao uplašeno pozdravio", otkrio je pre nekoliko godina Tajson.

Slavni bokser je bio sa Robin u braku samo godinu dana od 1988. do 1989. godine.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...