OVAJ AMERIKANAC JE NOSIO DRES ZVEZDE I IZAZVAO BES HRVATA: A, tek da mu vidite ženu Srpkinju, kakva je bomba!

rodonačelnik gangsta repa

OVAJ AMERIKANAC JE NOSIO DRES ZVEZDE I IZAZVAO BES HRVATA: A, tek da mu vidite ženu Srpkinju, kakva je bomba!

Ostali sportovi -

Čuveni reper Ajs Ti pre 23 godine razgalio publiku na koncertu u Beogradu kada se pojavio u crveno-belom dresu sa brojem 10

Legendarni američki hip-hop muzičar Ajsti Ti dva puta je održao koncert u Srbiji i oba puta napravio delirijum u publici.

Ajs Ti je jedan od rodonačelnika gangsta repa u Americi, a pored muzičke gradio je i filmsku karijeru u Holivudu. Sa svojom grupom "Badi kaunt" je u Beogradu prvi put svirao 1997. u hali "Pionir", kada je Ajs Ti izašao na binu u dresu Crvene zvezde i natpisom "Srbija" na grudima.

Zanimljivo, Ajs Ti je nosio Zvezdin dres sa brojem 10, koji je te godine nosio Dean Stanković, danas aktuelni trener crveno-belih. Na dresu je, na leđima bilo ispisano Ajs Ti na engleskom "ICE T".

Tim potezom izazvao je oduševljenje i pravi delirijum u publici. Iz tog vremena, postoji urbana legenda koja se prepričavala dugi niz godina u Beogradu, da je Ajs Ti nekoliko dana kasnije nastupao u Hrvatskoj, u Zagrebu i da je na koncert izašao u dresu Crvene zvezde, što je izazvalo prvo muk i zbunjenost u publici, a onda i revolt, pa je koncert prekinut.

Supruga Ajs Tija zove se Koko Ostin i ona je poreklom Srpkinja, tačnije treće koleno srpskih iseljenika u Americi.

Proslavila se uz muža, zahvalujući svojim golišavim i izazovnim fotkama preko društvenih mreža.

Snimila je i nekoliko filmova sa mužem, a uzimala je aktivno učešće u spotovima Ajs Tija.

Doing too much... Not if your Coco... #animalprintlover

A post shared by Coco (@coco) on

Zbog velike popularnosti slikala se za magazin "Plejboj" 2008. godine, a rijaliti program " Ice Loves Coco" bio je jedan od najgledanijih u Americi tog vremena.

Njeno pravo ime je Nikol Natali, a nadimak Koko je dobila u detinjstvu, kada su je mlađa braća zvala Ko-Ko, ne mogavši da izgovore Nikol.

Ajs Ti i Koko su u braku od 2002. godine, žive u Los Anđelesu i Nju Džersiju. Roditelji su petogodišnje devojčice Šanel.

Dortmund - Herta

Šanse Dortmunda da uzme titulu su u domenu teorije, ali ga Lajpcig ozbiljno ugrožava na drugom mestu, pa je duel s Hertom (18.30) bitan Milionerima. Kec je 1,38, dok kombinazzija 1&3+ nosi kvotu 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund - Herta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track