OD PREVIŠE SE*SA NIJE MOGAO DA HODA: Život slavnog boksera u carstvu DROGE I PROSTITUTKI, a milioni ga i dalje obožavaju
Foto: Profimedia

NA DANAŠNJI DAN

OD PREVIŠE SE*SA NIJE MOGAO DA HODA: Život slavnog boksera u carstvu DROGE I PROSTITUTKI, a milioni ga i dalje obožavaju

Ostali sportovi -

Na današnji dan 1966. godine u Njujorku rođen je legendarni bokser Majk Tajson.

Pored toga što je bio skoro nepobediv u ringu, život ovog sportiste protkan je intrigama i skandalima.

Orgije, droga, protistutke, zatvorske kazne - sve ovo i daleko više obeležilo je život i karijeru ovog slavnog sportiste.

foto: Profimedia

Uprkos skandalima kojih nije bilo malo u njegovoj karijeri, milioni fanova širom sveta i dalje ga obožavaju i nazivaju 'ikonom boksa'.

Bokserska karijera Majka Tajsona počela je, slobodno možemo da kažemo, još u najranijem detinjstvu, kada se sa 12 godina priključio lokalnoj bandi. Pljačke i razbojništva uzimaju svoj danak i Tajson završava u popravnom domu!

Nekoliko godina kasnije izlazi iz doma i posvećuje se boksu, gde njegov talenat primećuju ljudi koji ga uvode u svet profesionalnog boksa.

Tajson postaje najbolji i nepobedivi, ali bez skandala, silovanja i zatvora nikako nije mogao.

foto: Profimedia

Danas, Majk Tajson pokušava da se vrati boksu, izaziva, a da li će neko hteti da stane na crtu 'nepobedivom' 50-godišnjaku ostaje da se vidi...

POŠAO NA OPROŠTAJNI SEKS, KAD TAMO BRED PIT

Legendarni bokser je otkrio da su njegovi advokati već spremali papire za razvod. On je je krenuo kod supruge kako bi se "ogrebao" za seks pre nego što joj uruči papire za razvod braka. Međutim, tamo je zatekao holivudskog lepotana Bred Pita.

Bred Pit
Bred Pitfoto: Profimedia

"Nisam ih zapravo uhvatio u sred radnje, već dok su se spremali za to... Kada me je ugledala žena je iznenađeno viknula 'Majkl!?' Bred Pit me je pogledao povukao dim džointa i rekao uplašeno pozdravio", kroz smeh je ispričao Tajson.

KUĆNI LJUBIMAC - TIGAR!

Da slava ume itekako da udari u glavu pokazivao je svojim bahatim šopingom - kupovao su ono šta je običnom smrtniku nedostižno, te je toliko išao u krajnost da je to bilo čak i apsurdno.

Majk Tajson je nesavesno trošio pare na automobile, kuće, lake žene, ali i - tigrove!

foto: Shutterstock, Profimedia

Silovanje, posedovanje droge, premlaćivanje supruge, nasilje. Sve je to Majk Tajson, najmlađi prvak sveta u teškoj kategoriji ikad, po mnogima “najzločestiji čovek u istoriji”. Ali danas je najpoznatiji i kao najgluplji na planeti.

"Mnogo ga volim, ali moram priznati da nije baš pametno raspolagao novcem. Kako je uspeo da spiska sav taj novac, nije mi jasno", izjavio je Don King, poznati bokserski promoter, kojeg je i njegov pulen optužio da mu je ostao dužan par stotina miliona dolara.

OD PREVIŠE SE*SA NIJE MOGAO DA HODA

U biografiji slavnog boksera Mikea Tysona, pod nazivom "Neispričana istina", može se pročitati mnogo kontroverzi iz njegovog života, naročito devedesetih godina.

Kako kaže, tokom boravka u zatvoru u Indianapolisu, od 1992. do 1995. godine, imao je toliko se*sa da nije mogao da trenira, niti da šeta po dvorištu, već se "oporavljao" u ćeliji po ceo dan.

foto: Profimedia

Inače je tokom života imao previše se*sa, a pred odlazak u zatvor, kaže, svakog dana spavao je sa po 15 žena, što je kasnije nastavljeno i u zatvoru.

U svom trogodišnjem "mandatu" iza rešetaka, Tajson je, navodno, spavao i sa ženom koja je bila savetnica za borbu protiv droge. On joj je, kako navodi u autobigrafiji, ponudio 10.000 dolara da imaju se*s, na šta je ona pristala. Od tada redovno ga je posećivala i spavala sa njim.

Jedan od njegovih telohranitelja jednom je pokazao imena oko 1.300 žena sa kojima je bokser spavao tokom života.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track