Najnovije vesti

POSLEDNJI POZDRAV OD SINA I SUPRUGA: Reči kojima su se oprostili od Bobane LOME I NAJTVRĐA SRCA! PRETUŽNO (FOTO)
Foto: SSS

TUGA VELIKA

POSLEDNJI POZDRAV OD SINA I SUPRUGA: Reči kojima su se oprostili od Bobane LOME I NAJTVRĐA SRCA! PRETUŽNO (FOTO)

Ostali sportovi

Srpska strelkinja Bobana Momčilović Veličković biće sahranjena u sredu u rodnom Boru.

Od srpske strelkinje poslednji put oprostiće se porodica, prijatelji, kolege, poznanici na komemorativnom skupu zakazanom za sredu u muzičkoj školi u Boru, nakon čega se uslediti polaganje urne.

Suprug Miroslav i sin Vukašin oprostili su se od Bobane rečima koje lome i najtvrđa srca. 

"Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i snjom spava, neviđena, njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti", piše u poruci koju su potpisali suprug Miroslav i sin Vukašin.

foto: Pritnscreen

Bobana Momčilović Veličković donela je 1. juna u Zaječaru na svet zdravog dečaka Vukašina, a nakon višednevnog insistiranja porodice da se prebaci za Beograd, jer je dobila eklampsiju i insistiranja doktora da za tim nema potrebe, u naš glavni grad stigla je nažalost prekasno. Dve nedelje napora doktora da je stabilizuju i pomognu joj da dobije životnu bitku nisu urodili plodom i Bobana nas je napustila 21. juna.

foto: Pritnscreen/Instagram

Suprug preminule olimpijke Miroslav Momčilović podneo je krivičnu prijavu državnom tužiocu za izvršenje krivičnog dela protiv doktora koji je vodio trudnoću Zorana Roškova, a usled kojeg je Bobana izgubila život.

(Kurir sport)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...