SA 10 GODINA JE IMAO TELO BODIBILDERA, A SADA GA NIKO NE PREPOZNAJE! Zvali su ga MALI HERKUL, bio je hit u celom svetu!
Foto: Instagram

ima 28 godina

SA 10 GODINA JE IMAO TELO BODIBILDERA, A SADA GA NIKO NE PREPOZNAJE! Zvali su ga MALI HERKUL, bio je hit u celom svetu!

Ostali sportovi -


Bio je dečak sa telom bodibildera, a pre 20-ak godine njegove fotografije obilazile su svet. U to vreme svi su znali za "Malog Herkula".

"Mali Herkul", tačnije Ričard Sandrak, sada ima 28 godina i nikada ne biste poverovali da je nekada tako izgledao.

Ričard je rođen 1992. godine u Ukrajini, međutim, odrastao je u Americi, jer su roditelji odlučili da se porodica preseli u SAD.

Negovi roditelji, otac Pavel i majka Lena, govorili su da je Ričard počeo da trenira kada je imao 3 godine, a već sa 10 izgledao je kao bodibilder.

Ovaj dečak je svaki dan radio 600 sklekova i 300 čučnjeva!

Kada je napunio 11 godina proglašen je za najsnažnijeg dečaka na svetu. Bio je prava atrakcija gde god da se pojavi, a mnogi poznati snagatori želeli su da se fotografišu sa njim.

Pump my abs

A post shared by Ricah Sandrak (@richardsandrak) on

Otac je video da može da unovči sinove mišiće, pa su počeli da putuju po svetu i reklamiraju dodatke za ishranu. Terao je dečaka da spartanski trenira, Ričard nije bio svestan da to nije normalan život jednog dečaka.

Pavel se ubrzo odao porocima i porodica je polako počela da se raspada. Krenuli su finansijski problemi, otac je mnogo pio i jedne večeri je pretukao suprugu Lenu. Slomio joj je nos i ruku i pretio je da će ubiti celu porodicu. Završio je u zatvoru zbog porodičnog nasilja.

Ričard je imao kratak izlet i u Holivudu. 2009. je glumio u filmu "Little Hercules", a tri godine kasnije se pojavio u ostvarenju "The Legends of Nethiah".

U Holivudu je i ostao. Danas je uspešan kaskader Universal Studios-a u Holivudu. Bildovanje ga više ne znaima. Voli da vozi skejt i svakodnevno radi kardio treninge. Nedavno je izjavio da mu je velika želja da postane inžinjer u NASA.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track