SRBIN KOJI JE ČUVAO MONIKU BELUČI Bio šampion SFRJ, držao najjače klubove! O slavnoj glumici kaže: Ona mi je kao SESTRA
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Pritnscreen/Facebook

herkul iz pančeva

SRBIN KOJI JE ČUVAO MONIKU BELUČI Bio šampion SFRJ, držao najjače klubove! O slavnoj glumici kaže: Ona mi je kao SESTRA

Ostali sportovi -

Zoran Vejić u Srbiji je poznat u svetu bodibildinga, ali je karijeru najviše gradio van granica naše zemlje. Govori šest jezika, diplomirao je na fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i jedan je od retkih u svetu koji ima profesionalnu licencu. Upoznajte Herkula iz Pančeva!

Još od detinjstva je njegov idol bio Arnold Švarceneger, a kao tinejdžer je već počeo da se pojavljuje na lokalnim takmičenjima u bodibildingu.

Posle mnogo amaterskih takmičenja gde je bio šampion stare Jugoslavije 1991. kao i apsolutni šampion Grčke dva puta, započeo je profesionalnu karijeru 2000. godine.

Da bi uspeo u bodibildingu morao je da radi i dodatne poslove sa strane. Pet godina je radio u Grčkoj, kao obezbeđenje najjačih noćnih klubova, dve godine u Italiji gde je jedno vreme bio lični čuvar popularne glumice i jedne od najlepših žena sveta Monike Beluči.

Monika Beluči
Monika Belučifoto: Profimedia

"To je bilo najlepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbeđenje bilo ispred kuće, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo. Nije bila fora da izgledaš upadljivo. Tada sam bio mlađi, oblačio se lepo i uspeo sam da budem na nivou zadatka", ispričao je Vejić za Telegraf.

foto: Profimedia

"Ona je jedna normalna žena, iako je velika zvezda. Imamo odličan odnos, super smo se družili, a ja sam, doduše, razbio jedno 10 kamera u tom periodu, od paparca koji su hteli da je snimaju. Pomagala je i ona meni, išla na takmičenja, bodrila me. Mi smo znali da izađemo uveče u 3 noću, ona bez šminke, nakita, sa šeširom. Niko je ne prepoznaje. Kupimo tortilju jedemo u kolima, izmažemo se. Potpuno normalna osoba iako poseduje pet banaka i veliko bogatstvo. Ona je iz stare italijanske gospodske porodice", otkrio je srpski bodibilder.

foto: Printskrin/Facebook

Čuvao je i opasne momke iz Italije, a živeo je i radio neko vreme i u Americi.

Za to vreme osvajao je titule na raznim takmičenjima. Profesionalna karijera šampiona trajala je do 2008. godine.

Sada živi u Pančevu odakle je i krenuo i radi kao privatni trener, sprema druge sportiste, piše programe treninga i dijete.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track