BALAŠEVIĆEV SIN GOVORIO O LJUBAVNOM ŽIVOTU Nikolinu je zaprosio u Nazaretu a o njoj kaže: Nije pila alkohol, postila je
Foto: Kurir

OTVORIO DUŠU

BALAŠEVIĆEV SIN GOVORIO O LJUBAVNOM ŽIVOTU Nikolinu je zaprosio u Nazaretu a o njoj kaže: Nije pila alkohol, postila je

Ostali sportovi -

Organizator najpoznatije regionalne MMA organizacije "Megdan" i sin Đorđa Balaševića, Aleksa nedavno je verio svoju dugogodišnju devojku Nikolinu.

Prvi čovek "Megdana" za ovaj veliki trenutak odabrao je ne tako obično mesto.

Devojku Nikolinu zaprosio je u Nazaretu za šta je dugo čekao blagoslov Patrijaršije, a sve je činio u dogovoru sasvojim duhovnikom.

"Nedostajalo mi je prisustvo najbližih, pogotovo kad sam video neke nemirne prizore, ali bilo mi je važno da ispunim dogovor svog duhovnika, oca Pajsija, koji je trenutno u Krupi. Rekao sam mu da ću posle hodočašća zatražiti blagoslov po najsvetijim običajima i ispunio sam reč, zbog čega se osećam neopisivo dobro”, rekao je Aleksa Balašević za magazin "Hello".

foto: Kurir

"Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame.", objasnio je mlađani Balašević.

foto: Privatna Arhiva Kurir

Balašević mlađi je otkrio i kako će izgledati njihovo venčanje, ali ne i kada će biti.

"Ni skromno, ni raskošno, već onakvo kako bi svadba hadžije i hadžinice trebalo da izgleda", rekao je Balašević.

foto: Privatna Arhiva

Aleksa Balašević je, inače, napravio biznis na gladijatorskim igrama. Balašević je došao na ideju da u Novi Sad dovede Megdan i da neobičan borilački sport bude, nakon sportske rvačke karijere, osnov njegovog ulaska u svet poslovnih ljudi.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track