ČEČENSKA MAŠINA PLANIRA DA UBIJE PROTIVNIKA U OKTAGONU! Upoznajte opaku MMA zver pred kojom DRHTE svi rivali! (VIDEO)
Foto: Profimedia

vuk iz čečenije

ČEČENSKA MAŠINA PLANIRA DA UBIJE PROTIVNIKA U OKTAGONU! Upoznajte opaku MMA zver pred kojom DRHTE svi rivali! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Važi za najvrućeg borca u svetu MMA, zovu ga - Novi Habib

Nova UFC zvezda Khamzat Chimaev narednog vikenda ponovo ulazi u oktagon.

Nakon što je u julu na spektakularan nači dobio dve borbe u samo deset dana, Čečenac sa švedskim pasošem je rešio da se ponovo bori dva puta u kratkom vremenskom razmaku.

Za vikend će mu protivnik biti Džerald Merščart, a samo mesec dana kasnije boriće se protiv Demiana Maije.

#UFCVegas11

A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev) on

Merščart smatra da je unapred zakazana nova borba izraz nepoštovanja, jer mu tako šalje poruku da je lagan zalogaj. Čečen s ne slaže sa rivalom:

"Ne znam zašto je to nepoštovanje. Previše priča, ne sviđa mi se što govori da mu ne pokazujem poštovanje. Samo sam rekao da ću ga razbiti. Bolji sam od njega. Niko me neće zaustavtiti. ne znam šta će se dogoditi u subotu, ali ulazim u borbu sa namerom da ga ubijem. To je ono što nameravam", poručio je Chimaev.

Čečenskom borcu je cilj da postane šampion valter i srednje kategorije UFC-a.

On važi za novu veliku zvezdu ove organizacje. Ima 26 godina i dolazi iz Švedske, ali koreni su mu iz Čečenije, gde je odrastao i stakao veštine za ovaj sport.

Debitovao je u UFC-u 15 jula, kada je lagano sredio Džona Filipsa u drugoj rundi, a samo deset dana kasnije imao je novu borbu. Za tri minuta je uništio Risa Mekejdža.

Njegove borbe izazvale su ogromnu pažnju. MMA stručnjaci veruju da je novi Habib Nurmagomedov i da mu niko ništa ne može.

Impresivne borbe donele su mu i ogromnu popularnost, postao je velika zvezda preko noći i odmah je počeo da izaziva velika imena poput Konora Mekgregora.

Do sada je odradio osam borbi i niko nije uspeo da dođe dalje od treće runde. U pet borbi je uspevao da patosira protivnika već u prvoj rundi. U svim okršajima je bio dominantan, protivnici nisu imali ni trunku šanse da ga dobiju.

☝?

A post shared by Khamzat Chimaev (@khamzat_chimaev) on

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track