POGLEDAJTE VIDEO PROSTAČKOG ISPADA UFC ŠAMPIONA: Adesanja ponižava rivala koji bez svesti leži na podu! Nije za osetljive 18+
Foto: Profimedia

BRUKA U OKTAGONU

POGLEDAJTE VIDEO PROSTAČKOG ISPADA UFC ŠAMPIONA: Adesanja ponižava rivala koji bez svesti leži na podu! Nije za osetljive 18+

Ostali sportovi -

Snimci skandaloznog ponašanja UFC šampiona Izraela Adesanje zaprepastili su ljubitelje borilačkih sportova.

Borac sa Novog Zelanda odbranio je titulu u srednjoj kategoriji, pošto je na UFC spektaklu 253 na "Ostrvu borbe" premlatio sjajnog brazilskog borca Paula Koštu.

Izrael je sa dva brza udarca srušio Koštu na pod, a zatim je usledila serija snažnih udaraca u glavu i sudija je bio primoran da prekine meč.

Adesanja je nakon trijumfa počeo da ponižava rivala koji je bez svesti ležao na podu. Najpre je kratko simulirao seks, a onda se okrenuo i rekao:

"Obmotaću ću svoj k**ac oko tvog struka i to će biti moj crni pojas, j**em ti mater".

Naime, Košta je na merenju predao belil pojas Adesanji. Hteo je da istakne da kao vlasnik crnog pojasa ima daleko bolju tehniku od protivnika, koji poseduje samo plavi pojas. Odgovor na provokaciju bio je žestok.

Međutim, nije se tu zaustavio. Došao je do Koštinog trenera i poručio mu: "S***iću po tebi".

Ispadi Adesanja zgrozili su javnost. Nažalost, ovo nije prvi, a verovatno ni poslednji put da momak sa Novog Zelanda ima degutantne ispade.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track