Najnovije vesti

SVI PRIČAJU O TETOVAŽAMA SINA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Aleksina slika nastala na Bogojavljanje zapalila internet, a evo šta on kaže FOTO
Foto: Dragana Udovičić, Kurir

devojka ga je promenila

SVI PRIČAJU O TETOVAŽAMA SINA ĐORĐA BALAŠEVIĆA: Aleksina slika nastala na Bogojavljanje zapalila internet, a evo šta on kaže FOTO

Ostali sportovi

Sin pevača, tekstopisca i književnika  Đorđa Balaševića Aleksa, putem zvanične stranice MMA organizacije Megdan koju vodi objavio zanimljivu fotografiju.

Prvi čovek Megdana je Bogojavljanje obeležio tako što je ušao u Kanal Dunav-Tisa-Dunav gde se fotografisao.

Aleksa, nekada reprezentativac naše zemlje u rvanju, pre nekog vremena bio je u žiži jer je najavio venčanje sa dugogodišnjom devojkom, za koju kaže da ga je potpuno promenila.

- Dok nju nisam upoznao, nisam bio toliko duhovno stabilan. Mislio sam da je dovoljno što imam grčko ime, što je moj pradeda slavio za vreme komunizma otvorenih prozora i što se pomolim pred spavanje. Postio sam danima, ali posle mamurluka. Radio sam stvari koje nisam smeo. Sve se promenilo kad sam sreo Nikanu. Bila je nevina, preobrazovana, postila je, pomagala starijima, umivala se na Cveće i nije pila alkohol. Nije imala neprijatelje. Tada sam počeo da se osećam još jačim, jer pored sebe imam osobu koja sa mnom ide u borbu, na hodočašće i nemirnu Palestinu, ali i na Bahame, rekao je Balašević mlađi za Hello magazin.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...