OSMORICA SLOVENACA OTROVANA PRED KLJUČNU UTAKMICU: Skandal trese Svetsko prvenstvo u rukometu
Foto: EPA

sumnja se da nije slučajno

OSMORICA SLOVENACA OTROVANA PRED KLJUČNU UTAKMICU: Skandal trese Svetsko prvenstvo u rukometu

Ostali sportovi -

Rukometna reprezentacija Slovenije nije uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva pošto je u odlučujućem meču remizirala sa domaćinom Egiptom (25:25), sada se pojavila informacija da su pre meča otrovani.

Čak osmorica slovenačkih igrača imala su crevni virus, povraćali su i imali dijareju zbog hrane koju im je poslužio domaćin!

"Hteo bih mnogo toga reći, ali znam da ne mogu i moram da se ugrizem za jezik", rekao je kapiten slovenske reprezentacije Jure Dolenec.

"Dali smo sve što smo imali. Uništile su nas naše gluposti, ali i tuđe. Pola tima nam je bilo u WC-u dan pre utakmice i na dan utakmice. Trojica nisu mogla da igraju. Stalno je neko povraćao... To se dogodilo i Hrvatima. Sve mi je to nekako jako čudno".

Sliččnog mišljenja je i selektor reprezentacije Ljubomir Vranješ, koji je pohvalio igrače što su uopšte smogli snage da odigraju utakmicu usled toliko problema.

"Imali smo osam igrača koji su imali zdravstvenih problema. U takvim uslovima smo imali priliku za pobedu i mislim da smo mogli da pobedimo. Na celom turniru smo izgubili jednu utakmicu i ispali".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track