Najnovije vesti

NATALIJA JE PRAVA ZVERINA: Najjača Ruskinja na svetu ima veći BICEPS od svog dečka! NIKO NE SME DA JOJ STANE NA CRTU (FOTO)
Foto: Instagram

AMAZONKA

NATALIJA JE PRAVA ZVERINA: Najjača Ruskinja na svetu ima veći BICEPS od svog dečka! NIKO NE SME DA JOJ STANE NA CRTU (FOTO)

Ostali sportovi
14:07h

Ruska bodibilderka Natalija Kuznjecova privlači pažnju gde god da se pojavi, a muškarci nisu ni malo imuni na njen izgled.

Ova nabildovana Ruskinja se redovno hvali svojim telom, iako neki smatraju da je preterala sa vežbanjem...

Natalija ovih dana boravi u Crnoj Gori na Montenegro Open šampionatu, pa je njena priča zainteresovala regionalnu javnost.

Kuznjecova je počela da se bavi sportom sa 14 godina, a bodibilding i pauerlifting su bili u centru pažnje. Od tada se ova dama koja je imala oko 40 kilograma pretvorila u mišićavog šampiona.

Na društvenim mrežama je poznata pod nadimnkom "Amazonka" i vrlo je popularna...

Sa visinom od 170 centimetara, ona ima 102 kilograma. Natalijim obim bicepsa 47 je centimetara, prsa 130 cm, bokova 74 cm, a jedne noge 75 cm. Struk joj je širok 70 cm.

Natalija priznaje da koristi steroide i blokere estrogena kako bi postigla rezultate, ali naglašava da takmičenja na kojima učestvuje ne testiraju na takve supstance pa je sve po pravilima.

Pre deset godina je upoznala svog sadašnjeg uspruga Vladislava. To što on ima manje bicepse od nje, ne smeta ni njemu ni njoj. Oboje ističu da je uzajamna ljubav ključ njihove zdrave veze.

(Kurir sport)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja