MLADI SRBIN IZ CRNE GORE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Petar Liješević zna ko je i šta je, ovaj bokser zna ko su mu đedovi!
Foto: Printskrin

brat

MLADI SRBIN IZ CRNE GORE ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Petar Liješević zna ko je i šta je, ovaj bokser zna ko su mu đedovi!

Ostali sportovi -

Izuzetan potez mladog takmičara iz Budve na SP u Poljskoj

Potez mladog boksera iz Crne Gore Petra Liješevića da se na predstavljanju na SP za mlade u Poljskoj pojavi sa zastavom Crne Gore, ali i maskom u trobojkama crven-plavi-beli zapalio je društvene mreže.

DARKO MILIČIĆ ŽESTOKO UZVRATIO NURKIĆU NA SRAMNU PROVOKACIJU: Zna se koliko su ustaše pobile Srba!

Petar Liješević
foto: Printskrin

Petar Liješević je aktuelni evropski prvak u boksu za mlade, a na SP u Poljskoj koje traje od 10. do 24. aprila pokušaće da se domogne novog odličja. On se na zvaničnom predstavljanju pojavio u crvenoj trenerci Crne Gore držeći natpis "Montenegro", a preko usta imao je masku u zastavi nekadašnje Kraljevine Crne Gore, koju čini trobojka u crvenim, plavim i belim bojama, a preko nje grb sa dominantnim dvoglavim belim orlom unutar kojeg se nalazi lav.

Petar Liješević ovim potezom jasno je pokazao ko je i šta je, odakle vuče svoje korene i koliko je ponosan na pretke iz nekadašnje Srpske Sparte.

Mladi Budvanin Liješević prošle godine je na Evropskom prvenstvu za mlade u kategoriji do 81 kilogram osvojio zlatnu medalju. Na Šampionatu održanom u Budvi, ubedljivo je u tri runde bio bolji od ruskog borca Ramazana Dadajeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track