ŠOKANTNI DETALJI SRAMNOG INCIDENTA U KOTORU: Crnogorski vaterpolista napao i vređao sveštenikovu ženu: GAĐAJ KU*VU SRPSKU!
Foto: Profimedia, Printscreen

BRUKA

ŠOKANTNI DETALJI SRAMNOG INCIDENTA U KOTORU: Crnogorski vaterpolista napao i vređao sveštenikovu ženu: GAĐAJ KU*VU SRPSKU!

Ostali sportovi -

Čitav region bruji o skandalu koji se u noći između nedelje i ponedeljka dogodio u Kotoru.

Crnogorski mediji preneli su da je bivši vaterpolista Danilo Adžić, inače bivši igrač Crvene zvezde i Partizana, u društvu bivšeg fubalera Bokelja Miloša Banićevića i karatiste Filipa Krivokapića skrnavio ulazna vrata Crve Svetog Nikole u Kotoru i na naicionalnoj osnovi vređao suprugu kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Portal "In4s.net" prenosi da je Adžić sa drugovima urinirao po vratima crkve. Supruga kotorskog sveštenika ih je upozorila na nedolično ponašanje, pa je i sama našla na meti bahatih Crnogoraca.

"Pomenutog dana u 20 minuta posle ponoći videla sam tri pijana momka, a potom čula kako izgovaraju, citiram "Hajde da pišamo po crkvi". Jedan od njih je prišao ka Crkvi Svetog Nikole, počeo da otkopčava i spušta pantalone. Ja sam zatim uzviknula da da ću zvati policiju, da bi mi jedan od tih momaka rekao – "Šta je srpska k*rvo ili d*oljo"", navedeno je u zapisniku koji je napravila policija nakon što je uzela izjavu od supruge kotorskog sveštenika Nemanje Krivokapića.

Ona je otkrila da su nakon toga bacali staklene predmete prema njenoj kući i nastavili da je vređaju i da joj prete.

"Gađaj k*rvu srpsku, ajde ajde, ajde", govorili su, kaže ona.

Pomenuti portal preneo je i transkript cele izjave sveštenikove supruge u kojoj je do detalja opisan ovaj sraman incident.

"U međuvremenu, moj suprug Nemanja obukao je garderobu i obuću, dok su naša deca Luka i Katarina stajali pored nas vidno uplašeni, nakon čega Katarina odlazi na sprat, kako bi uzela svoj mobilni i snimila ono što se događa ispred kuće, ali u momentu kada je počela da snima, trojica momaka su bili u neposrednoj blizini crkve Sveti Nikola, kada im prilaze još dvojica meni nepoznatih momaka. Jedan je visok, obučen u majicu kratkih rukava crne boje, ta dva momka su takođe bili vidno pijani, te su zajedno sa ovom trojicom momaka krenuli prema našoj kući".

Crnogorske "Vijesti" ranije su objavile da su Adžić, Banićević i Krivokapić noć proveli u pritvorskim prostorijama.

Danilo Adžić, 24-godišnji crnogorski vaterpolista, nastupao je za beogradske klubove Partizan i Crvenu zvezdu i na svom Instagram profilu ponosno ističe da studira u Beogradu.

Adžić je danas odbornik Demokratske partije socijalista i vaterpolista Primorca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track