MIS FINSKE UZDRAMALA SVET POKERA: Neodoljiva Sara trepće, smeška se, umiljava i BLEFIRA KAO NIKO, e to se zove PRIRODNA LEPOTA!
Foto: Printskrin/Instagram

šarmerka

MIS FINSKE UZDRAMALA SVET POKERA: Neodoljiva Sara trepće, smeška se, umiljava i BLEFIRA KAO NIKO, e to se zove PRIRODNA LEPOTA!

Ostali sportovi -

Zamislite da ste jedan od najboljih igrača pokera na svetu, da ste petostruki pobednik najvećih turnira iz Svetske serije i da naletite na lepotu kojoj ne možete da se oduprete.

E upravo to se dogodilo Roniju Bardi, koj je naseo na treptanje i umilan govor neodoljive Sare Čafak, zvanično najlepše Finkinje za 2012. godinu.

Sve se to izdešavalo 2015. godine, a Barda i dan danas pamti tu "ruku" kao jedan od najvećih blamova u karijeri. Ali... Nas je više zanimalo gde je i šta radi Sara.

Neodoljiva lepotica, čiji je otac Marokanac, a majka Finkinja, i dalje se pojavi za pokeraškim stolom s vremena na vreme, izluđuje rivale dobro poznatom taktikom kojoj je izgleda nemoguće odoleti, ali koristi i svoj izgled da bi "žarira i palila" društvenim mrežama.

Samo za razliku od popularnih influenserki Sara ne koristi golotinju da bi privukla pažnju. Pojavila se u šou programu u kojem je učila umetničko klizanje sa profesionalcem, snimala emisije za 24kitchen kanal...

Ona jednostavno servira ljudima ono što je najlepše videti, prirodnu lepotu, zavodljiv osmeh i očigledan šarm. A to je zapravo ono što zaista vredi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track