KURIR SAZNAJE, AMERIČKI VATERPOLISTI VAKCINISANI U BEOGRADU: Bodi me u levu ruku da pobedim Srbiju na Olimpijskim igrama
Foto: Privatna Arhiva

Dobro zezanje

KURIR SAZNAJE, AMERIČKI VATERPOLISTI VAKCINISANI U BEOGRADU: Bodi me u levu ruku da pobedim Srbiju na Olimpijskim igrama

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentacija Sjedinjenih Američih Država, koju predvodi naš iskusni stručnjak Dejan Udovičić, vakcinisana je u Beogradu, saznaje Kurir!

Kao i svi gosti, američki vaterpolisti su srdačno dočekani i ispraćeni, a sam čin vakcinacije protekao je u više nego zanimljivoj atmosferi na Beogradskom sajmu.

Amerikanci su imali specijalan zahtev koji im naša lekarska ekipa nije ispunila. Iz patriotskih razloga. Igrači su, naime, kroz šalu tražili da vakcinu dobiju u levu ruku kako bi pobedili Srbiju na Olimpijskim igrama, ali im je, uz smeh svih prisutnih, "objašnjeno" da se vakcina ovde daje samo u desnu i da na pobedu u Tokiju ne mogu da računaju.

- Strpljivo smo ih čekali da slete. Momci su divni, pozitivni i srdačni - rekla nam je doktorka Branka Mitrović, koja je bila deo ekipe koja je ugostila i zaštitila američke vaterpoliste.

Članovi tima SAD primili su vakcinu "Astra Zeneke", nije bilo posledica, a pošto su bili zahvalni Srbiji na gostoprimstvu, očigledno je bilo da su u sjajnom raspoloženju napustili našu zemlju.

Kurir sport/Lj. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track