Najnovije vesti

GDE ĆEŠ U NEKOŠENO?! Siledžija hteo da bije klinca, a nije znao da je ovaj SVETSKI ŠAMPION! VIDEO
Foto: Printscreen

Drugi put će da razmisli

GDE ĆEŠ U NEKOŠENO?! Siledžija hteo da bije klinca, a nije znao da je ovaj SVETSKI ŠAMPION! VIDEO

Ostali sportovi

Stara uzrečica "Nikad ne znaš na koga ćeš da naletiš" u Engleskoj je ovih dana dobila pun smisao.

Jedan nasilnik je počeo da maltretira dvojicu maloletnika koji su sedeli na klupi. Nije mu bilo dovoljno što je to radio verbalno, već je prišao jednom dečaku i pokušao da ga udari podmuklo kolenom.

Ali reakcija 16-godišnjaka je bila zaprepašujuća, bukvalno iz sedećeg položaja je uspeo da primeni savršen zahvat, pa je siledžija poleteo kroz vazduh, napravio salto, i sručio se na pločnik. Nije mu to bilo dovoljno, pokušao je još jednom, ali je opet prošao kao bos po trnju.

Jednostavno nije imao sreće - naleteo je na Aleksa Vilijamsa, svetskog juniorskog šampiona u borilačkoj veštini džiju-džitsu. Aleks pored ovog sporta voli i MMA pa trenira različite stilove borbe, što je nesećni napadač i te kako osetio.

Aleks Vilijams
foto: Printscreen

- Kada vidite da kreće borba morate da odaberete da li ćete je prihvatiti ili ćete se povući. Izabrao sam ovo prvo, samo sam bio oprezan jer sam pomislio da možda ima nož. Kada sam ga prvi put oborio, mislio sam da će stati, pokušao je ponovo, pa sam morao opet da ga smirim, ali nisam hteo da ga udaram. Ovakve zahvate iz sedećeg položaja radio sam milion puta na treningu, tako da sam bio spreman - rekao je 16-godišnji sportista.

Aleks Vilijams
foto: Printscreen

Napadač je u rvanju uspeo da povredi Aleksa tako što ga je ugrizao za uho, koje mu je u ambulanti ušiveno.

P. G. / Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track