MESTO KAO U BAJCI! SVADBA U PRIRODI: Otkriveno zašto su Ivana Španović i Marko Vuleta odabrali ranč u Umčarima za venčanje
Foto: Printscreen/Instagram/Marko_fitt, Printscreen

Seoska idila

MESTO KAO U BAJCI! SVADBA U PRIRODI: Otkriveno zašto su Ivana Španović i Marko Vuleta odabrali ranč u Umčarima za venčanje

Ostali sportovi -

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović i njen dugogodišnji izabranik Marko Vuleta nisu bez razloga izabrali Umčare, mesto udaljeno 30-tak kilometara od Beograda za mesto venčanja.

Iako su mnogi spekulisali da će se Ivana i Marko venčati van Srbije, njih dvoje su odabrali prirodu i ranč koji liči na bajku.

U pitanju je ranč koji pripada Ivaninoj dugogodišnjoj saradnici i prijateljici Biljani Daničić. Biljana je praktično od početka njene atletske karijere deo pi-ar tima.

Ivana je, kako su preneli mediji, odlučila da uzme prezime Vuleta, pa ne bi bilo čudno da se na Svetskom atletskom prvenstvu u Beogradu naredne godine pojavi sa prezimenom Vuleta na dresu.

Ivana Španović je nedavno na dominantan način osvojila Dijamantsku ligu u skoku u dalj i tako na najbolji način potvrdila formu koja je godinama drži u svetskom vrhu u ovoj disciplini.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track