ATRAKTIVNA DEVOJKA SLAVNOG BOKSERA URADILA NOVU TETOVAŽU: Ono što je naslikala na telu ga je TOTALNO RASPAMETILO (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

NOVI TATU

ATRAKTIVNA DEVOJKA SLAVNOG BOKSERA URADILA NOVU TETOVAŽU: Ono što je naslikala na telu ga je TOTALNO RASPAMETILO (FOTO)

Ostali sportovi -

Atraktivna devojka Oskara de la Hoje zna kako da privuče pažnju.

Čuveni bokser nedavno je šokirao svetsku javnost kada je otkrio da je kao 13-godišnji dečak bio silovan, a njegova nežnija polovina takođe zna kako da se nađe u centru pažnje.

Zgodna Holi Sonders napravila je preko leđa tetovažu njemu u čast!

Oskar de la Hoja
foto: Pritnscreen/Instagram

Sonders, 34-godišnja televizijska novinarka, 14 godina je mlađa od boksersa sa kojim je već tri meseca u vezi. Fotografiju tetovaže objavila je na Instagramu gde je prati više od 600 hiljada ljudi.

Tatu pokazuje De La Hoju koji pokazuje prema nebu nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje na Igrama u Barseloni 1992. godine.

"Dragi Oskare, imaš sve u životu. Ne postoji ništa što ti mogu dati što već nisi dobio... osim ovoga. Ova tetovaža označava dan kad si postao 'Zlatni dečko'. Trenutak kada si osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1992. i pogledao ka svojoj majci koja je umrla nekoliko meseci ranije. Volim te, Oskare De la Hoja", napisala je Sonders uz objavu.

Oskar de la Hoja
foto: Pritnscreen/Instagram

Oskar de la Hoja rođen je u Los Anđelesu 4. februar 1973. godine, a "među konpcima" poznatiji je po nadimku "Zlatni dečko". De la Hoja potiče iz bokserske familije. Njegov deda Visente, otac Džoel stariji i brat Džoel mlađi, bili su bokseri.

Oskar de la Hoja
foto: Profimedia

Kao amaterski bokser ostvario je 223 pobede, od kojih 163 nokautom, i imao je 6 poraza. Na olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine osvojio je zlatnu medalju. Tokom svoje profesionalne karijere, koja je trajala 16 godina, osvojio je deset titula prvaka sveta u 6 različitih kategorija i zabeležio 39 pobeda (od kojih 30 nokautom), uz 6 poraza.

U decembru 2013. godine Oskar de la Hoja je primljen u boksersku Međunarodnu kuću slavnih.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track