OTKAZANA BORBA KOJU JE ČEKAO CEO SVET! Trebao je da bude najteži i najluđi meč: Jedan od dvojice boraca je ispao kukavica!
Foto: Instagram

Šteta

OTKAZANA BORBA KOJU JE ČEKAO CEO SVET! Trebao je da bude najteži i najluđi meč: Jedan od dvojice boraca je ispao kukavica!

Ostali sportovi -

S jedne strane je trebao da stoji Britanac Martin Ford, koji slovi za najstrašnijeg čoveka na svetu, a sa druge Sajad Garibi, poznat i kao Iranski Hulk.

Borba koju je čekao seo svet je nekoliko puta pomerana, poslednji put sa 2. na 30. april, ali od svega na kraju neće biti ništa.

O svemu je javnost obavestio Britanac, čija izjava može da se protumači tako da je Hulk taj koji je pobegao sa megdana.

"Ovo je saopštenje koje nisam želeo da objavim, ali nažalost moja borba planirana za 30. april je otkazana. Događaj u O2 Areni će biti organizovan, samo je moja borba otkazana i to zbog razloga koji nisu pod mojom kontrolom. Nije potrebno biti genije da bi se ti razlozi shvatili."

Inače, pre nekoliko dana Iranski Hulk je plakao pred kamerama nakon što je doživeo poniženje prilikom suočavanja sa Fordom. Gostujući u jednoj emisiji Garibi je priznao da se posle te sramote nalazi u katastrofalnom mentalnom stanju, a priznao je da uzima tablete kako bi se borio protiv anksioznosti. Snagator visok 186 centimetara težak 176 kilograma je čak zaplakao pred kamerama, a priznao je da su njegovi roditelji odbili da pričaju s njim.

"Nisam bio u stanju da nazovem roditelje otkako sam se vratio u Iran, nisam čak ni pričao s njima. Poslednje je što su mi rekli da čovek kojeg su videli na snimku nije njihov sin, da je njihov sin mnogo jači od onog što su videli. Srce mi puca što ne mogu da pričam s porodicom. Izgubio sam ponos i uništen sam. Prevarili su me i pao sam. Ne mogu da spavam. Uzimam tablete za spavanje. Kako da se nosim sa svim kada mi rođena majka kaže nešto tako?", kroz suze je govorio Garibi.

Inače, ova borba je trebalo da bude najteža borba u istoriji. Prednost u kilaži ima Iranski Hulk Sajad Garibi. Njegova trenutna težina je 176 kilograma, dok Ford ima 26 kilograma manje i trenutno je na 150 kilograma. Zajedno dakle imaju 326 kilograma i za njih bi i oktagon izgledao skromne veličine. Britanac međutim ima gotovo 20 centimetara prednosti u visini. Visok je 204 centimetra, dok Garibi ima visinu od 186 centimetara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track