OGLASIO SE ATLETIČAR KOJEM JE ISPAO POLNI ORGAN USRED TRKE: Ceo svet je video njegov intimni deo tela a evo šta on sada kaže
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

BIZARAN PEH

OGLASIO SE ATLETIČAR KOJEM JE ISPAO POLNI ORGAN USRED TRKE: Ceo svet je video njegov intimni deo tela a evo šta on sada kaže

Ostali sportovi -

U pitanju je jedan od najbizarnijih trenutaka zabeleženih u istoriji atletike.

Mladi italijanski atletičar, Alberto Nonino, doživeo je neprijatnu situaciju kada je u toku trke imao problem sa opremom.

Njemu je tom prilikom iz šorca ispao polni organ, a umesto da nastavi trku i bori se za prvo mesto, morao je da uspori i rukom pokriva međunožje.

Dan nakon trke, Nonino se oglasio i poručio da je dobio veliki broj poruka na društvenim mrežama.

- Samo želim da popričam sa vama malo o buri koja je nastala na blogovima i društvenim mrežama uopšte. Svestan sam da je to očigledno bio nesrećan slučaj i želeo bih da vam kažem da sam svestan reakcije i da ne morate da mi šaljete linkove ka blogovima - poručio je Nonino, a preneo "Dejli star".

00:53

NADREALNA SCENA - ISPAO MU POLNI ORGAN USRED TRKE: Italijan doživeo bizaran peh na SP

Italijan je dodao da mu je bilo izuzetno neprijatno nakon što je trka završena i da mu čitava situacija nije bila zabavna koliko mnogima koji su videli snimak trke.

- Sada pokušavam da se nasmejem tome, ali odmah nakon toga sam se osećao užasno i zahvalan sam svojim prijateljima i porodici što su mi pomogli da prebolim ono što se dogodilo nekoliko sati ranije.

Za kraj je poručio da ovakve situacije ne bi trebalo da budu rasprostranjene u medijima koliko jesu.

- Novinarski svet brine o slučajevima maltretiranja širom Italije i širom sveta i onda objavljuje ove članke koji bi osetljivoj osobi mogli mnogo da naškode - rekao je Alberto Nonino.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track