KAKO JE NJU MOGAO DA PREVARI?! GDE MU JE PAMET BILA: Slavni sportski par prekinuo vezu, lepa JUTA je ponovo slobodna (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

holandija

KAKO JE NJU MOGAO DA PREVARI?! GDE MU JE PAMET BILA: Slavni sportski par prekinuo vezu, lepa JUTA je ponovo slobodna (FOTO)

Ostali sportovi -

Pravi šok u Holandiji izazvala je vest o raskidu poznatog sportskog para, klizača - Jute Lerdam i Koena Fervaja.

Juta Lerdam
foto: Printskrin/Instagram

Njih dvoje su najbolji klizači Holandije, a po mnogima je Juta najlepša sportiskinja na sveta. Zanosna plavuša je na ovogodišnjim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu osvojila srebrnu medalju i najavila napad na zlato u Milanu 2026. godine.

Juta Lerdam (23) bila je u vezi sa Koenom Fervajem (32), osvajačem zlata i srebra u Sočiju i dve bronze u Pjongčangu. Holandski mediji pišu da je par raskinuo, jer je Koen bio neveran prema Juti, tačnije švrljao je naokolo.

- Dešavalo se to već neko vreme. Posebno je loše kada u olimpijskoj sezoni osećaš da ti je veza u problemima. Nastavilo se i preko leta, a onda je i zvanično završilo. Bili smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana u nedelji. Bilo je mnogo privikavanja i nije bilo lako - rekla je lepa Juta.

Holanđani najviše komentarišu ovu vest, koja je udarna na brojnim portalima. Pitaju se kakvo srce i dušu ima čovek, koji može da prevari takvu lepoticu.

- Zar je moguće da je nju varao - pitali su se mnogi koji su komentarisali vest.

Juta Lerdam
foto: Printskrin/Instagram

Holandski novinari konstatuju da je Juta platila danak neiskustvu i zaljubljenosti, pošto je Koen stariji od nje devet godina.

Bilo kako bilo njihova romansa je završena, sigurno ne na način kako je to planirala klizačica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track