JEDNA JE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! OČARALA JE HAMILTONA I DIMITROVA: Muškarci seku vene za njom iako ima 44 godine
Foto: Printscreen/Instagram/nicolescherzinger

BOMBA

JEDNA JE OD NAJZGODNIJIH ŽENA NA SVETU! OČARALA JE HAMILTONA I DIMITROVA: Muškarci seku vene za njom iako ima 44 godine

Ostali sportovi -

Čuvena američka pevačica Nikol Šerzinger važi za jednu od najzgodnijih žena na svetu.

Bivša članica glupe Pusiket Dols slavu je stekla između ostalog i vezana sa brojnim slavnim ličnostima, među kojima su i dvojcia poznatih sportista.

Nikol je od 2008. do 2015. godine bila u vezi sa šampionom Formule 1 Luisom Hamiltonom. U leto 2015. godine par je objavio raskid zbog 'zgusnutih rasporeda' i činjenice da jedno drugom nisu mogli posvetiti dovoljno vremena.

Nije atraktivna Amerikanka dugo patila za Luisom. Krajem te godine upoznala je Grigora Dimitrova s kojim je započela vezu. Nikol je u zagrljaju bugarskog tenisera bila gotovo pet godina. Vezu su počeli 2015. godine i okončali su je 2020. uz brojne priče o ranijem kraju veze.

Zanosna pevačica očigledno obožava sportiste. Dokaz tome je i treća veza koju je počela 2020. godine, a ovog puta je 'upecala' škotskog ragbistu Toma Evansa. Godišnji odmor Nikol Šezinger je ovog leta i jeseni provela upravo s njim. Kao destinaciju je odabrala Portugal i pokazala je atribute koje ima.

S 44 godine ova lepotica je atraktivnija nego ikad. Muškarci pred njom nikako ne mogu ostati ravnodušni i rietki su oni koji se ne bi okrenuli za njom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja