Najnovije vesti

"PROŠAO JE 7 KRUGOVA PAKLA" Mladi bokser POGINUO u Ukrajini: Trener otkrio detalje UŽASA sa ratišta! JEZIVA SUDBINA PORODICE
Foto: Printscreen

tuga

"PROŠAO JE 7 KRUGOVA PAKLA" Mladi bokser POGINUO u Ukrajini: Trener otkrio detalje UŽASA sa ratišta! JEZIVA SUDBINA PORODICE

Ostali sportovi
13:30h

Stanislav Artjomenko, 22-godišnji ukrajniski bokser izgubio je život braneći otadžbinu.

Nažalost, od početka rata u Ukrajini brojni uspešni sportisti stradali su na ratištu, a među onima koje je zadesila najtužnija sudbina je i mladi Artjomenko.

Najpre je život u ratnom sukobu izgubio njegov otac, a Artjomenku se krajem jula izgubio svaki trag.

Poznati bokser bio je na liniji odbrane Azovstala i nakon jedne borbe je zarobljen. Porodica mesecima nije znala šta se sa njim desilo.

Nažalost, krajem septembra pronađeno je njegovo telo i otkriveno je da je ubijen na svirep način.

Njegov trener Valentin Golovko otkrio je kroz kakav pakao je prošao njegov borac.

"Heroji ne umiru! Preminuo je moj učenik, profesionalni bokser Stanislav Artjomenko. Prošao je kroz sedam krugova pakla. Rat, bitka za Azovstal, hapšenje i na kraju izdajničko podmuklo ubistvo", napisao je trener na Instagramu.

Nakon bolnog saznanja da su izgubile Stanislva, porodicu su zadesile nove muke. Njegovoj mami i baki je dijagnostifikovan kancer i trener pokušava na sve moguće načine da im pomogne.

"Stas ima majku i baku kojima je dijagnostifikovan rak. Razumem da se ne može vratiti, ali bih želeo da pomognem njegovoj porodici".

Golovko je objavio podatke računa na kojima ljudi mogu da uplate novac za neutešnu porodicu Artjomenka.

Kurir sport

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja