KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA U AMERICI: Razvodi se najbogatiji par u svetu sporta! Na sudu blizu 400 miliona evra
Foto: Profimedia

Krah ljubavi

KRAJ NAJPOZNATIJEG BRAKA U AMERICI: Razvodi se najbogatiji par u svetu sporta! Na sudu blizu 400 miliona evra

Ostali sportovi -

Poznati svetski par Tom Brejdi i Žizel Bundšen definitivno se razvode.

Svetski mediji su u prethodnim mesecima pisali kako najpoznatiji par u Americi živi odvojeno. Neki su spekulisali da je samo malo žešća svađa u pitanju, ali je ipak došao kraj.

Ovo je potvrdio i poznati par izjavivši za pojedine američke medije da su angažovali advokate i da će se uskoro pokrenuti parnica.

U proteklim danima bilo je govora da žive sa novim partnerima što je na kraju bila samo medijska bomba. Tom i Žizel žive sami i odvojeno, a deca su jedne sedmice kod nje, a jedne sedmice kod njega.

Jedno od glavnih pitanja na sudu u narednom periodu će biti i starateljstvo na decom. Tom i Žizel su braku bili 13 godina u braku i imaju dvoje dece Bendžamina Reina (12) i Vivijan Lejk (9).

Pored toga, glavno pitanje biće kako će se raspodeliti bogatstvo jer su Tom i Žisele bili najbogatiji par u svetu sporta.

Bogatstvo Toma Brejdija iznosi oko 250 miliona evra, koje je zaradio tokom igračke karijere od ugovora i reklama, dok Žizele navodno ima bogatstvo oko 400 miliona evra koje je zaradila dok se bavila manekenstvom i glumom.

Ipak, pomenuti par čiji brak traje 13 godina mnogo toga je ostvario u braku i smatra se bračnom stečevinom. Tako je Brejdi dok je bio u braku sa Žizele zaradio oko 150 miliona evra, dok je Žizel zaradila oko 220 miliona evra pre svega od raznih reklama, ali i filmskih angažmana.

Dakle, kako stvari stoje u ovom slučaju oko 370 miliona evra bi bilo predmet podele na sudu jer je pomenuti novac stečen tokom trajanja braka, a će svakako biti zanimljivo pratiti nastavak ove sapunice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track