BORBA STOLEĆA: Roki i Terminator uz Pakjaa, Bjonse i Džej Zi navijaju za Mejvedera
Foto: Ap

Čeka nas pakleni okršaj

BORBA STOLEĆA: Roki i Terminator uz Pakjaa, Bjonse i Džej Zi navijaju za Mejvedera

Ostali sportovi -
Glumci su više na strani Filipinca, dok je muzička strana sveta poznatih uz američkog boksera

U Las Vegasu se stvari zakuvavaju uoči meča za titulu svetskog šampiona u boksu u velter kategoriji u verzijama WBA, WBC i WBO između Amerikanca Flojda Mejvedera i Filipinca Menija Pakjaa.

Veliki broj zvezda kinematografije i muzike, će biti u prvom redu. Filipinski bokser će dobiti podršku dve najveće zvezde akcionih filmova - Silvestera Stalonea i Arnolda Švarcenegera, koji je plakao posle Manijeve poslednje borbe u Makau. Kijanu Rivs i Miki Rurk su lično otišli u sobu da bi Pakjau poželeli uspeh, koji glumacu Marku Valbergu može doneti zaradu od 250 000 dolara. Valberg se zbog svog uloga posvađao sa sa reperom Pi Didijem, koji je tvrd fan Mejvedera.

Još jedna rep zvezda 50 sent, kladio se na Amerikanca i uložio 1,6 miliona. Na strani Amerikanca su rep zvezde - Snup Dog, Džej Zi i njegova supruga pevačica Bjonse, pop zvezda Maraja Keri Džastin Biber...

Najveća zvezda u NBA lige u ovom momentu Lebron Džejms je najavio da će biti uz Flojda, ali je Mani podržan od strane NBA legende Karla Malona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track