(FOTO) NAVIJAČI POBESNELI: Satima se smrzavali u redu, a od karata za finale EP ni traga
Foto: Dragan Kadić

Haos na blagajnama

(FOTO) NAVIJAČI POBESNELI: Satima se smrzavali u redu, a od karata za finale EP ni traga

Ostali sportovi -
Evropska plivačka federacija (LEN) i Organizacioni odbor vaterpolo Evropskog prvenstva u Beogradu doneli su u četvrtak uveče odluku da se kapacitet Kombank Arene proširi za veliko finale između Srbije i Crne Gore (subota, 17.45) i da u dvoranu stane 16.000 navijača.
1 / 11 Foto: Dragan Kadić

Proširenje kapaciteta podrazumeva da bude uklonjena velika crna zavesa koja je odvajala bazen za utakmice i bazen za zagrevanje, što znači da će i četvrta strana tribina biti na raspolaganju za finale.Redakciji Kurira od jutra se javljaju navijači koji tvrde da su mnogo pre 13 časova za kada je na nekoliko mesta bio zakazan početak prodaje nekoliko hiljada dodatnih karata, bili u redovima, ali da karata nije bilo.

"Ovo je sramota. Obišao sam nekoliko mesta u centru grada, iamo čak i rezervaciju, kod čoveka koji je prodavao karte za sve mečeve do sada. Kada sam došao rekao mi je da nije dobio nijednu ulaznicu", kaže naš čitalac.

Drugi ističe, da je obišao 3 mets i da ništa nije uradio:

"Kažu, da je u centru bilo desetak karata, kod Pravnog fakulteta gde sam stajao u redu, kod trećeg čoveka je sve obustavljeno sa obrazloženjem da nema ulaznica."

Čitaoci kažu da je atmosfeera u redovima naelektrisana i da su čak i policajci šetali okolo nadgledajući situaciju. U Areni će dakle, biti 16.000 "srećnika". To znači da će biti postavljen novi rekord gledanosti vaterpolo meča, koji je najpre postavljen na otvaranju EP kada su se sastali Srbija i Hrvatska.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track