ATOMSKA SRBIJA NAM OČITALA LEKCIJU: Hrvatski mediji o trijumfu delfina!
Foto: Reuters

Priznaju poraz

ATOMSKA SRBIJA NAM OČITALA LEKCIJU: Hrvatski mediji o trijumfu delfina!

Ostali sportovi -
Hrvatski mediji priznaju da je bolji tim zasluženo došao do zlatne medalje i titule

ZAGREB - Hrvatski mediji posle poraza u finalu Svetskog prvenstva od Srbije u vaterpolu (11:4) ističu veliko žaljenje, ali i priznaju da je bolji tim zasluženo došao do zlatne medalje i titule.

Jutarnji list, finalnu utakmicu opisuje kao "istorijski susret titana", a u daljem tekstu navodi da je propuštena šansa koju je hrvatski nacionalni tim čekao osam godina, kao i da je Srbija "očitala lekciju prestrašenoj hrvatskoj selekciji".

Portal Indeks pod naslovom "Atomska Srbija uništila bezidejnu Hrvatsku" piše da je Hrvastka bila nemoćna u finalu protiv vrlo jake Srbije, koja je opravdala status favorita i zasluženo osvojila zlatnu medalju.

T-portal ističe da je selekcija Hrvatske doživela debakl protiv Srbije, koja je pokazala celom svetu gde se igra najbolji vaterpolo.

Sajt 24sata.hr prenosi da Hrvatska nije dorasla rivalu kakav je Srbija i da je ekipa Dejana Savića u ovom trenutku bolja.

Reprezentacija Srbije slavila je u finalu Svetskog prvenstva u Kazanju protiv selekcije Hrvatske sa 11:4 i osvojila petu titulu prvaka sveta.

Zagrebački Jutarnji list, koji konstatuje da je utakmica završena ponižavajućim rezultatom 4-11. U tekstu, pod naslovom "Velika šteta: prestrašena Hrvatska gađala stative i prokockala priliku generacije. Srbija je prvak sveta!", Jutarnji ukazuje da je ovo najteži poraz hrvatskih vaterpolista u istoriji završnica velikih takmičenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track