KRALJICA U CENTRU BEOGRADA: Ivana Španović "letela" nad Terazijama i oborila rekord!
Foto: Saša Pavlić

OČARALA SVET Rekordnim skokom s terazija

KRALJICA U CENTRU BEOGRADA: Ivana Španović "letela" nad Terazijama i oborila rekord!

Ostali sportovi -

Naša atletičarka preskočila 7,10 metara u sklopu promocije Evropskog prvenstva 2017. u Beogradu

Beograd je juče bio atletska prestonica Evrope! Ivana Španović je nacionalnim rekordom (7,10 m) okončala najuspešniju sezonu u karijeri. Skokom na Terazijama, pred velikim brojem Beograđana, naša najbolja atletičarka poslala je lepu sliku u svet.

Spektakl u centru prestonice počeo je još u prepodnevnim satima. Najmlađi posetioci su glumili Ivanu Španović i skakali udalj, da bi vrhunac atletskog dana bio obeležen velelepnim nastupom kraljice iz Zrenjanina. Sve je odrađeno u sklopu promocije Evropskog prvenstva 2017. godine u Kombank areni.Ivana nije krila sreću i zadovoljstvo nakon postavljenog rekorda.

Selfi sa klincima
Selfi sa klincima

Ivana: Fenomenalno- Naravno da sam zadovoljna, što zbog rekorda, što zbog publike, koja je došla u velikom broju na Terazije. Zaista je bio fenomenalan osećaj skakati u centru grada. Ovo je definitivno lep pečat na uspešnu 2016. godinu, u kojoj sam imala četiri velika takmičenja i sva četiri okončala medaljom - istakla je Ivana Španović.

Asmir Kolašinac uživao
Asmir Kolašinac uživao

Inače, naša najbolja atletičarka skakala je uz pesmu „Paradise City“ benda Gans en‘ rouziz, a pored nje učesnice takmičenja bile su još Marija Milutinović, Sara Lukić, Paola Borović i Antonija Radić iz Hrvatske, zatim Šveđanka Erika Jarder i Britanka Jasmin Sojers. I gošće su dobile aplauz, dok su najveće ovacije, naravno, pripale Španovićevoj.Predsednik Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović pomno je pratio dešavanja na Terazijama.

Dragutin Topić sa suprugom Biljanom
Dragutin Topić sa suprugom Biljanom

Vidimo se na EP u Areni- Ivana Španović je ovim spektaklom želela da se oduži svojoj zemlji na podršci koju je imala u najuspešnijoj atletskoj godini. Ovim putem koristim priliku da pozovem sve ljude da budu deo spektakla u januaru naredne godine, kad je na programu Evropsko dvoransko prvenstvo - istakao je Veselin Jevrosimović.

Verenik prvi čestitao
Verenik prvi čestitao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track