VESELIN NORIS: Legenda srpskog rukometa preuzima Hrvate!
Foto: Fotomontaža

Vujović pljunuti slavni glumac

VESELIN NORIS: Legenda srpskog rukometa preuzima Hrvate!

Ostali sportovi -

Legenda srpskog rukometa, koji je Slovencima doneo svetsku bronzu, blizu odlaska na mesto selektora Hrvatske

Hrvati su teško podneli gubitak medalje na Svetskom prvenstvu u rukometu, a navijači žele da njihov novi selektor bude - Veselin Vujović!Legenda srpskog rukometa i ikona šabačke Metaloplastike iz vremena kada je taj klub vladao Evropom prvi je izbor u anketi koju su organizovale Sportske novosti iz Zagreba među simpatizerima Duvnjaka, Stepančića, Cindrića i ostalih.

Na uzorku od oko 36.000 glasova, u ubedljivom vođstvu je Veselin Vujović sa 38 odsto! Drugi je Lino Červar sa 24, treći Irfan Smajlagić sa 13, a aktuelni selektor Željko Babić tek četvrti sa devet procenata glasova. Dalje slede Zvonimir Serdarušić, Ivica Obrvan, Nenad Kljajić i Slavko Goluža.Veselin Vujović oteo je Hrvatima bronzanu medalju sa selekcijom Slovenije (30:31), kada je sa svojim timom stigao osam golova minusa i na kraju se domogao odličja.- Lagao bih kada bih rekao da nemam želju da vodim Hrvatsku. Koliko je to realno, pokazaće vreme - rekao je Vujović Hrvatima, dok je Kuriru objasnio zašto ne bi vodio Srbiju:- Prezreo sam da budem selektor Srbije! U ranijem periodu je bilo nekih razgovora na tu temu, ali očigledno da strukturama koje su vodile Rukometni savez Srbije nisam odgovarao, tako da je sada malo kasno.

Prija mu poređenjeLEPŠI SAM OD ČAKA NORISANa pitanje da li bi pobedio dvojnika Čaka Norisa u nekom duelu, Veselin Vujović kaže:- U, bre, nema šanse, apsolutno nikakve. Znate, ja sam za Čaka Norisa - Veselin Vujović. Šalim se. Video sam tu sliku, postoji fizička sličnost, s tim što sam ja lepši, naravno - izjavio je Veselin za portal Indeks.hr.Vujović je već radio u Hrvatskoj, do prošle godine kao trener Zagreba.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track