(VIDEO) MITROVIĆU, ŠTA TI BI: Oduševio si narod šalom kod Ivanovića, što si se sada uozbiljio?
Foto: Printskrin

Moša za Predsednika

(VIDEO) MITROVIĆU, ŠTA TI BI: Oduševio si narod šalom kod Ivanovića, što si se sada uozbiljio?

Ostali sportovi -
Vaterpolo reprezentativac Srbije Stefan Mitrović reagovao je na tekst u Kuriru "Stefan Mitrović: Ispalio sam Tomu, stao sam uz narod!" uz objašnjenje da je instiktivno pozdravio publiku ne videvši ispruženu ruku predsednika Tomislava Nikolića.

"U trenutku dodele medalje i burnog aplauza, instiktivno sam odpozdravio publici, ne videvši ispruženu ruku gospodina Predsednika. Par sekundi nakon toga primio sam čestitke od Predsednika, i to na drugarski način, kojim se obično pozdravljaju sportisti. Uopšte ne želim da se moje ime ili neki gest povezuje sa politikom, koja me uopšte ne zanima. Svaki put do sada uvek sam bio na raspolaganju svim predstavnicima medija za bilo koje sportske razgovore", istakao je Mitrović.

„Moša“ koju je zlatni vaterpolista Stefan Mitrović „udario“ predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću prilikom dodele medalja na kraju Evropskog prvenstva u Beogradskoj areni postala je hit!

Gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ Stefan je šaljivo prokomentarisao "mošu" koju je "udario" Tomislavu Nikoliću prilikom dodele medalja na kraju Evropskog prvenstva u Beogradu, potom u istom stilu rekao za Kurir.

"Vidim da smo bili gledani, svi me zovu. Spreman sam i na saslušanje posle ovoga. Šalu na stranu, naravno da nije bilo zle namere prema predsedniku. Siguran sam da se on nije naljutio zbog toga, štaviše, ubeđen sam da bi on pristao da ga ponovo neko od nas kulira zarad nove medalje", istakao je Mitrović za Kurir dan posle emisije.

Saopštenjem se oglasio i Vaterpolo savez Srbije, koji je podržao Stefana Mitrovića.

"Vaterpolo savez Srbije apsolutno podržava saopštenje reprezentativca Stefana Mitrovića povodom današnje naslovne strane lista „Kurir“. Ne ulazeći u razloge ovakvog uredničkog promašaja, svima, koji su bili na finalnoj utakmici i onima koji su posmatrali emisiju „Veče kod Ivana Ivanovića“ je jasno da tekst na naslovnoj strani ne odgovara istini i istaknutog reprezentativca dovodi u neprijatnu situaciju."

Pogledajte snimak emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", kao i snimak dodele medalja u beogradskoj "Areni".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track