Najbolji o najboljem

(FOTO) FELPS EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Ispunila mi se želja, upoznao sam Noleta

Rio 2016 -

Razgovor je krenuo spontano. Pričali smo o našim rasporedima, kad on počinje, kad ja plivam. Onda smo se slikali i poželeli jedan drugom sreću, rekao najbolji plivač svih vremena na molbu Kurira da opiše susret sa Novakom.

Najtrofejniji plivač svih vremena Majkl Felps u ekskluzivnoj izjavi za Kurir opisao je upoznavanje sa Novakom Đokovićem u kompleksu Olimpijskog sela.

Čak i takva sportska veličina kao što je Amerikanac nije krila svoju impresioniranost slučajnim susretom sa najboljim teniserom planete.

"Vraćao sam se jutros sa nekog intervjua i on je prolazio pored mene. Uzviknuo sam nešto kao 'Hej, to je Đoković'. Obično u takvim situacijama klimnemo jedni drugima glavom, osmehnemo se, ali ja sam poželeo da kažem 'zdravo", počeo je Felps svoju priču za Kurir.

Dvojica sportskih velikana imali su vremena da razmene nekoliko rečenica o svojim obavezama na predstojećem takmičenju.

"Razgovor je krenuo spontano. Pričali smo o našim rasporedima, kad on počinje, kad ja plivam. Onda smo se slikali, poželeli jedan drugom sreću i otišli svako na svoju stranu".

Utisak o srpskom teniseru bio je više nego pozitivan.

"On je jedan super momak, koji stoji čvrsto na zemlji, veoma pristupačan i srdačan. Za mene je to bio doživljaj da sam ga mogao upoznati, jer gledao sam mnogo njegovih mečeva, od kojih su neki postali epski. Definitivno, Novak je veoma talentovan sportista i neko koga je zabavno sresti na ulici", zaključio je Felps.

Sećanje na Peking 2008

Čavić je veliki plivačKakav bi to bio razgovor sa Felspom da se nismo dotakli i njegovog velikog rivala, našeg plivačkog šampiona Milorada Čavića.- Često se srećemo u Americi, dosta smo trenirali zajedno. Milorad je veliki plivač sa kojim sam učestvovao u jednoj od najvećih trka u mom životu i karijeri - rekao je Felps o čuvenoj trci sa Olimpijskih igara u Pekingu, kada je pod čudnim okolnostima uzeo zlato u trci na 100 metara delfin ispred Čavića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track