PROBLEM U RIJU: Đilasu zabranili da slika devojku
Foto: Dado Đilas

Rigorozna pravila na Igrama u Riju

PROBLEM U RIJU: Đilasu zabranili da slika devojku

Rio 2016 -

Predsednik KSS raspravljao se sa stjuardom u dvorani koji mu nije dozvoljavao da fotografiše detalje s utakmice u kojoj je Srbija poražena od Španije (59:65)

Nervirao se predsednik KSS Dragan Đilas zbog poraza košarkašica od selekcije Španije (59:65), a više zbog toga što su mu zabranili za fotografiše devojku Anu Dabović!Đilas je u jednom trenutku sišao nešto niže na tribinu, pokušao da napravi fotografiju mobilnim telefonom, ali je to primetio jedan od stjuarda u dvorani i rekao mu je da je zabranjeno snimanje i fotografisanje, što je prilično iznerviralo prvog čoveka srpske košarke. Stjuard je zamolio Đilasa da se vrati u ložu, a ovaj je to odbio, već je samo sklonio telefon.

Jedan od razloga što Srbija nije napravila mali podvig svakako je i slaba igra Ane Dabović, najbolje igračice našeg tima, koja se prosto nije videla. Postigla je samo četiri poena, i to s linije slobodnih bacanja, a iz igre je promašila svih pet šuteva.

Krilni centar Sonja Petrović ne može da prežali činjenicu da je Srbija izgubila zbog svojih grešaka.- To boli kad znaš da si nekom nešto poklonio, a ne da ti je neko nešto uzeo. Očigledno da nam nedostaje koncentracija u pojedinim trenucima. Svaka od nas zna da može bolje da igra, svi smo svesni koliko ima prostora za napredak - rekla je ona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track