NA KOGA LIČI STEFAN ĐOKOVIĆ: Kakav deda, takav unuk! Najviše povukao na dedu Srđana, a daće Bog da je talentovan na tatu! (FOTO)
Foto: Profimedia, Kurir

PRESLATKI DEČAK

NA KOGA LIČI STEFAN ĐOKOVIĆ: Kakav deda, takav unuk! Najviše povukao na dedu Srđana, a daće Bog da je talentovan na tatu! (FOTO)

Tenis -

Vest da je Novak Đoković ponovo onaj stari i da je osvojio Vimbldon po četvrti put bila je udarna sve do dodele trofeja na čuvenoj londonskoj travi. Tada se u društvu majke Jelene na tribinama pojavio Stefan, sa nepune četiri godine, i ceo svet je počeo da priča samo o njemu.

Preslatki dečačić ukrao je šou od svog oca, a podrška i mahanje tati Novaku scene su koje će se još dugo pamtiti i prepričavati. Glavno pitanje i tema za razmenu mišljenja poslednjih nekoliko dana na internetu ipak je na koga liči sin Novaka Đokovića.

foto: Dado Đilas

Svako će pronaći neku sličnost s Novakom, Jelenom, njihovim roditeljima ili rođacima i svako će verovatno biti u pravu. A evo šta je video Kurir: Stefan najviše liči na svog dedu Srđana. Ima tu i detalja koji podsećaju na dedu strica Gorana, pa na Novakovu braću Marka i Đorđa. Ali kada se pogledaju fotke Jelene Đoković i njenih roditelja, jasno je da je Stefan pokupio najbolje od svih.

foto: Zorana Jevtić

Ako bismo detaljnije analizirali, mogli bismo da ustvrdimo da je oblik glave definitivno dede Srđana, da je oblik očiju nasledio od baka Dijane, kao i da osmeh podseća na baku Veru, Jeleninu majku. Setili smo se naravno i onog čuvenog snimka tada osmogodišnjeg Novaka Đokovića i moramo priznati da nismo pronašli neku zaprepašćujuću sličnost.

foto: Profimedia

Uz zaključak da će se, kao i svaka osoba, promeniti, možemo samo da konstatujemo da je Stefan jedno zdravo i veselo dete, a od toga nema ništa važnije.

‘I need this hug’ ? . #Wimbledon #Djokovic @djokernole #TakeOnHistory

A post shared by Wimbledon (@wimbledon) on

GLAVA deda Srđan Đoković

OČI baka Dijana Đoković

OSMEH baka Vera Ristić

KOSA tata Novak Đoković

UŠI mama Jelena Ristić

Gojko Filipović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track