NOVAKA DANAS ČEKA PAKAO! Ako se plasira u četvrtfinale Sinsinatija, Đoković posle SAMO 2 SATA igra sledeći meč! I to protiv ovog tenisera (VIDEO)
Foto: AP

NIKAD TEŽE

NOVAKA DANAS ČEKA PAKAO! Ako se plasira u četvrtfinale Sinsinatija, Đoković posle SAMO 2 SATA igra sledeći meč! I to protiv ovog tenisera (VIDEO)

Tenis -

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, ukoliko se plasira u četvrfinale turnira Sinsinatiju, sledeći meč će igrati posle samo 2 sata pošto završi duel koji je sinoć prekinut zbog jake kiše.

Borba za četvrfinale između Đokovića i Dimitrova je odložena za petak, a dvojica tenisera bi ovaj meč trebalo da nastave večeras negde oko 18.30 časova.

Pobednik ovog duela će posle samo 2 sata pauze igrati meč četvrfinala turnira u Sinsinatiju protiv Miloša Raonića.

miloš raonić
miloš raonićfoto: Reuters

Rumunka i Australijanka će početi u 17.00 po našem vremenu, potom će Đoković i Dimitrov dovršiti svoj meč osmine finala.

Treći meč koji je na programu na centralnom terenu je duel osmine finala Leonardo Majer - Rodžer Federer, koji nisu igrali u četvrtak zbog jake kiše, a odmah posle toga Miloš Raonić će igrati sa pobednikom susreta Đoković - Dimitrov.

Ako bi Đoković za samo pola sata završio posao protiv Grigora Dimitrova, mada je sve moguće u meču u kome je viđen veliki preokret, najbolji srpski teniser bi oko 8 sati po srednjeevropskom vremenu mogao da započne pauzu koja bi trajala do 22 sata, za kada je zakazan duel sa Milošem Raonićem.

Ali, i ovaj raspored bi mogla bi da poremeti nova kiša, a vremenske prilike za danas takođe nisu povoljne.

kiše prekinula meč
kiše prekinula mečfoto: Printskrin

Da podsetimo, meč između Đokovića i Dimitrova je prekinut pri rezultatu 2:1 u gemovima za našeh tenisera u trećem setu, a naš teniser u odlučujućem setu ima brejk prednosti i biće na servisu.

Prvi set dobio je Dimitrov sa 6:2, a drugi Đoković sa 6:3.

Masters u Sinsinatiju, jedini koji nedostaje Đokoviću, igra se za nagradni fond od 6,3 miliona dolara.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track