SADA KADA SI PONOVO NA TRACI KAŽU: VRATIO SE, TO JE STARI NOLE! Jelena Đoković poslala poruku posle koje niko neće ostati ravnodušan!
Foto: Profimedia

NOLE OSVOJIO ŠANGAJ

SADA KADA SI PONOVO NA TRACI KAŽU: VRATIO SE, TO JE STARI NOLE! Jelena Đoković poslala poruku posle koje niko neće ostati ravnodušan!

Tenis -

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković oglasila se na društvenim mrežama posle Mastersa u Šangaju i poslala snažnu poruku.

Novak Đoković je po četvrti put u karijeri osvojio Masters u Šangaju, a po 11. put titulu u Kini.

ujedno, najbolji srpski teniser osvojio je 32. masters titulu u karijeri, a u finalu u Šangaju slavio je nad Hrvatom Bornom Ćorićem.

Posle ovog uspeha oglasila se i Jelena Đoković koja je imala snažnu poruku.

jelena đoković
jelena đokovićfoto: Profimedia

- Obožavam tvoj pobednički duh i otvoren um! Neko bi i pomislio “što popravljaš kad nije pokvareno?" a ti ipak nikada ne popravljaš već unapredjuješ. Ostaješ uporan i s verom čak i kad svi sumnjaju a i rezultati izostaju. Sada kada si ponovo na traci, kažu “Vratio se! To je stari Nole” ali mi znamo da se nisi vratio. Započeo si jednu novu avanturu, drugačiji. I sama ostajem iznenađena svaki put... i jako ponosna što mogu da učim od tebe! Hvala ti amore! Idemooooo - napisala je Jelena na društvenim mrežama posle čega je malo ko ostao ravnodušan na njene reči.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja