ĐOKOVIĆ PROKOMENTARISAO DOLAZAK RONALDA NA NJEGOV MEČ: Stalno je dolazio da gleda Rodžera i Nadala.... Nadam se da mu se svidelo ONO što sam nosio na terenu! (VIDEO)
Foto: Reuters, AP

OTVORENO

ĐOKOVIĆ PROKOMENTARISAO DOLAZAK RONALDA NA NJEGOV MEČ: Stalno je dolazio da gleda Rodžera i Nadala.... Nadam se da mu se svidelo ONO što sam nosio na terenu! (VIDEO)

Tenis -

Kristijano Ronaldo je u pratnji partnerke Heorhine i sina Kristijana Ronalda Juniora došao u London da gleda Novaka Đokovića.

Ronaldo je u nedelju uveče sa Juventusom pobedio u Milanu (2:0), čemu je doprineo golom.

Dan kasnije požurio je u Englesku kako bi prisustvovao ATP finalu u "O2 areni".

Ronaldo, Heorhina i Junior su pomno pratili duel Novaka Đokovića i Džona Iznera, a u jednom trenutku je loptica krenula ka njima. Kristijano se nagnuo preko nevenčane supruge ne bi li je uhvatio , ali se pokazalo da sa rukama nije tako spretan kao sa nogama, pa je loptica pogodila Heorhinu u glavu.

Makar na trenutak, slavni fudbaler ukrao je slavu prvom reketu sveta, jer je zabavio sve prisutne u "O2 areni" i naterao ih na smeh.

Nakon meča, Novak nije mogao da na konferenciji za medije ne spomene slavnog Portugalca.

- Imao sam na sebi boje dresa njegovog sadašnjeg kluba. Nadam se da je bio srećan kada je to video. Sjajno je što je jedna takva fudbalska zvezda gledala moj meč. U Madridu je često dolazio da gleda Rafu i Rodžera. Odlično je što naš sport ima nekog takvog ''navijača'' - rekao je Đoković i dodao:

- Nisam stigao da se vidim s njim posle meča, ali se nadam da ću uspeti do kraja nedelje.

I mi se iskreno nadamo da će Novak ostati do poslednjeg dana turnira u Londonu.

Sledeći meč Đoković igra protiv Nemca Zvereva već u sredu od 15 časova, a pobedom bi Srbin sebi obezbedio polufinale poslednjeg turnira u sezoni.

Kurir sport

Foto: AP/Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track