ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Federer se konačno oglasio: Posle optužbi koje su ustalasale javnost Švajcarac progovorio i ŠOKIRAO TENISKI SVET!
Foto: Reuters

BURA SE NE STIŠAVA

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Federer se konačno oglasio: Posle optužbi koje su ustalasale javnost Švajcarac progovorio i ŠOKIRAO TENISKI SVET!

Tenis -

Švajcarski teniser Rodžer Federer oglaiso se posle optužbi da organizatori teniskih turnira njemu povlađuju.

Žilijen Beneto u jednoj radio emisiji ozbiljno isprozivao Federera i istakao da Švajcarac ima povlašćen tretman, posebno na Australijan openu. Beneto je rekao da je Federer u poslednje dve godine u Melburnu od 14 mečeva čak 12 ili 13 igrao u večernjem terminu, kako bi izbegao velike vrućine.

Na pitanje da li ima ikakvu reakciju, trenutno treći teniser sveta je kratko odgovorio: "Nemam."

Potom je, ipak, dodao:

"Znam šta je rekao, ali smatram da nije pravo vreme da pričamo o tome dok traje Završni masters. Nadam se da razumete, jer ovaj turnir slavi tenis. Taj intervju se dogodio pre nekoliko nedelja u Francuskoj. Žilijen je dobar momak, znamo se od juniorskih dana. Verujem da je sve izvučeno iz konteksta. Mislim da ne treba ništa da komentarišem. Ne želim da dodajem ništa."

Ipak, novinari su zahtevali odgovor na pitanje da li je njegov agent imao posebne zahteve tokom US Opena ove godine.

"Nekad me organizatori pitaju da li bi voleo da igram u ponedaljak ili utorak. Upitaju da li želim dnevni ili večernji termin. Nekad pitaju mene, nekad agenta. Ponekad mi pomognu, nekad ne. To je to. Mnoge druge informacije koje su iznete nisu tačne."

Federer u četvrtak od 21 čas igra protiv Kevina Andersona za mesto u polufinalu turnira u Londonu.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track