SVA SNAGA UNIVERZUMA SADA JE OVDE! Novak na predstavljanju novih patika otkrio tajnu MISTERIOZNOG REIKI SIMBOLA! (VIDEO, FOTO)
Foto: Profimedia/Printscreen

POSEBNE PATIKE

SVA SNAGA UNIVERZUMA SADA JE OVDE! Novak na predstavljanju novih patika otkrio tajnu MISTERIOZNOG REIKI SIMBOLA! (VIDEO, FOTO)

Tenis -

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, prošle godine je potpisao ugovor sa poznatim japanskim brendom "Asiks", koji je za najboljeg tenisera sveta izradio poseban model patika.

Patike su u potpunosti prilagođene njegovom načinu igre, kretanju, proklizavanju, a na njima se nalaze i simboli koji imaju veliki značaj za Novaka.

"Što se tiče simbola, to je nešto što sam imao i na prethodnom modelu patika koje sam nosio proteklih godina i za to postoji razlog. Jedan od njih je moj logo koji je kreiran 2011. godine. Drugi simbol nalazi se ispod leve patike i u pitanju je Reiki simbol koji znači da je sva energija univerzuma koncentrisana sada i ovde, što me podseća da uvek budem svestan trenutka u kojem sam. Podseća me da koliko god mogu budem svestan sadašnjosti i dajem 100% u onome što radim, što je, u ovom slučaju, igranje na teniskom terenu jer kada ste individualni sportista, nemate baš na koga da se oslonite", rekao je Novak.

Podsetimo, Novak u četvrtak od 10.30 igra protiv Žoa Vilfreda Conge meč drugog kola Australijan opena.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track