RETKA PERVERZIJA: Evo kakav luksuz očekuje tenisere, ali i navijače na Mastersu u Majamiju (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

papreno

RETKA PERVERZIJA: Evo kakav luksuz očekuje tenisere, ali i navijače na Mastersu u Majamiju (VIDEO)

Tenis -

Teniski Masters u Majamiju, na kom će Novak Đoković pokušati da osvajanjem sedme titule ostane sam na listi igrača sa najviše trofeja gde mu sada društvo pravi bivši trener Andre Agasi, obilovaće luksuzom za učesnike, ali i gledaoce.

Teren na kom će se igrati postavljen jena stadionu Majami Dolfinsa koji ima ukupno 65.326 mesta.Svaki teniser i teniserka iz top osam na ATP, odnosno VTA listi imaće zasebnu svlačionicu, dok će ostali koristiti druge svlačionice, kompleksa sa 11 terena za igru i čak 18 za treninge.

Za one sa dubljim džepom, tu je 4.738 "premijum" sedišta koja su zapravo fotelje na rasklapanje i ispred kojih se nalazi i mali televizor za gledanje usporenih snimaka. Za ovo tokom dve nedelje trajanja turnira treba izdvojiti od 50 do 70 hiljada dolara. Sva mesta su prodata dva meseca pre početka turnira, a neka su izrađena od kože koji proizvodi "Ferari".

Hiljadu onih koji imaju milion dolara sa kojima ne znaju šta bi imaće pristup šatoru u kome su smeštena remek-dela Pabla Pikasa i Endija Vorhola, koja mogu biti kupljena za najmanje milion dolara.

Na ovom stadionu Novak Đoković, koga prvi meč očekuje u drugom kolu protiv boljeg iz duela Tomaš Berdih - Bernard Tomić, je već trenirao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track