VELIKI BOD! Lazović: Najvažnije je da nismo izgubili od Portugala
Foto: EPA

zadovoljan

VELIKI BOD! Lazović: Najvažnije je da nismo izgubili od Portugala

Fudbal -

Reprezentativac Srbije Darko Lazović rekao je da je njegova ekipa odigrala dobru utakmicu u Lisabonu i da je najvažnije to što nije izgubila od Portugala u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

"Najvažnije je da smo ostvarili pozitivan rezultat i da nismo izgubili protiv jedne dobre reprezentacije, o njima ne treba trošiti reči, prvaci su Evrope. Odigrali smo dobru utakmicu taktički, dobro smo stajali defanzivno i u par napada smo ih ugrozili. Možemo da budemo zadovoljni, imali su i oni dosta šansi, imali smo sreće, ali smo tu sreću i zaslužili", rekao je Lazović novinarima.

Fudbaleri Srbije odigrali su sinoć u Lisabonu nerešeno 1:1 protiv Portugala, u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Upitan da li mu je laknulo kada je najbolji igrač Portugala Kristijano Ronaldo zbog povrede izašao iz igre, Lazović je rekao da o tome nije razmišljao.

"Nisam tako razmišljao, u tom trenutku smo vodili sa 1:0 i nisam razmišljao o njemu kao o pojedincu. On je jedan od najboljih igrača na svetu, ali imaju oni mnogo kvalitetnih igrača koji su ušli i odigrali dobro. Najvažnije je da idemo kući neporaženi", dodao je Lazović.

Lazović je rekao da nema lakih protivnika u kvalifikacijama, kao i da veruje da njegova ekipa može da ostvari cilj i posle 20 godina plasira se na Evropsko prvenstvo, ako u svaku narednu utakmicu udje kao u duele sa Nemačkom i Portugalom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track